Představeny pre-order bonusy Mass Effect 3
Mass Effect 3 Novinka Představeny pre-order bonusy Mass Effect 3

Představeny pre-order bonusy Mass Effect 3

Michal Burian

Michal Burian

14

Hráči, kteří si předobjednají hru, se mohou těšit na zbroj a zbraně. <strong>Aktualizace: bonusy i pro ČR</strong>.

Reklama

Aktualizace

EA Czech nám potvrdili, že české obchody budou svým zákazníkům ke každé předobjednávce krabicové verze dávat in-game bonus v podobě M55 Argus Assault Rifle a bojový komplet N7 (N7 Warfare Gear), který se skládá z N7 Defender Armor a N7 Valkyrie Assault Rifle.

Což platí také pro náš obchod Xzone.cz, kde Mass Effect 3 na PC koupíte za 998 Kč, zatímco na konzole PS3 a X360 za 1298 Kč.

Útočnou pušku M55 Argus (M55 Argus Assault Rifle) - Argus je smrtící na jakoukoli vzdálenost, vyniká schopností rychlé střelby dávkami, které šetří munici, a maximální přesností v akci.

Bojový komplet N7 (N7 Warfare Gear), jenž obsahuje:

Útočnou pušku N7 Valkyrie (N7 Valkyrie Assault Rifle) – Se smrtící přesností dokáže vypálit dva projektily velké ráže jednou ranou a efektivně eliminovat postupujícího protivníka.

Obrannou zbroj N7 (N7 Defender Armor) – S vylepšenými štíty a ochranou zdraví bude hráč schopen přežít i ty nejtvrdší bitvy a odolat nepřátelské palbě. Obranná zbroj N7 dále poskytuje:Zvýšenou kapacitu munice. Díky dodatečným přihrádkám na munici bude hráč vždy připraven na každou bitvu.Zvýšenou účinnost zbraní. Vestavěné energetické články dodávají razanci palbě z ručních zbraní.

Brokovnici AT-12 Raider (AT-12 Raider Shotgun) získají hráči, kteří si předobjednají verzi pro PC na portálu EA Origin. AT-12 Raider umí vystřelit hustý oblak broků v širokém rozptylu a je tak maximálně účinná na malou vzdálenost. Je rovněž designována pro rychlopalbu a poskytuje optimální čas na koncentraci mezi výstřely. Fanoušci objednávající přes Origin získají ještě útočnou pušku M55 Argus (M55 Argus Assault Rifle).

Původní zpráva

I očekávaný Mass Effect 3 dostane pre-order bonusy v závislosti na obchodu, kde si hru koupíte.

BioWare dnes prozradilo první informace o bonusech v amerických obchodech, další země budou následovat brzy.

Bez ohledu na to, kde si američtí hráči Mass Effect 3 koupí, tak by měli dostat bonus v podobě M55 Argus Assault Rifle.

Obchod GameStop navíc zákazníky obdaří také N7 Warfare Gear, která se skládá z N7 Defender Armor a N7 Valkyrie Assault Rifle. Origin nabízí navíc ještě exkluzivně AT12 Raider Shotgun.

Jakmile se objeví informace o našem trhu, budeme vás samozřejmě informovat. Prozatím se můžete podívat na video a screenshoty z výše zmíněných bonusů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama