Představeny Xbox One ovladače Phantom Black a Grey/Blue
Novinka Představeny Xbox One ovladače Phantom Black a Grey/Blue

Představeny Xbox One ovladače Phantom Black a Grey/Blue

Michal Burian

Michal Burian

10
Platformy Windows PC Xbox Xbox One

Průsvitný černý design přecházející do zlatého odstínu champagne, nebo tmavě šedý design se světle šedým a modrým akcentem.

Reklama

Microsoft představil dva nové Xbox One gamepady, které se v průběhu následujících měsíců dostanou do prodeje s cenovkou 70 amerických dolarů. Tisková zpráva pro náš trh uvádí doporučenou maloobchodní cenu 1899 korun s dodatkem, že ceny se mohou lišit.

Phantom Black pochází ze speciální edice a pochlubí se průsvitným černým designem přecházejícím do zlatého odstínu champagne a protiskluzovým povrchem. Grey/Blue přináší tmavě šedý design se světle šedým a modrým akcentem a úchytem s texturou. První bude v prodeji od 11. září 2018, Grey/Blue potom od 9. října 2018.

Oba nové ovladače jsou bezdrátové a lze s nimi hrát na Xboxu One a počítačích a tabletech s Windows 10. U obou gamepadů si můžete napamovat tlačítka a pochopitelně nechybí 3,5mm stereofonní konektor pro headset a technologie Bluetooth.

Zároveň se objevily spekulace o novém Xbox Elite ovladači. Druhá verze gamepadu má nést pracovní označení Washburn a prodávat se od října letošního roku za 149 amerických dolarů. Už dříve se mluvilo o tom, že druhá verze bude vylepšena. Místo portu Micro-USB má být nově využit port USB Type-C, jenž bude sloužit k nabíjení baterií. Ty mají být součástí. Samozřejmostí je údajně podpora Bluetooth pro připojení k Xboxu One a PC nebo tři malé LED diody signalizující výdrž baterie.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama