Předveden model poškození v DriveClub
Driveclub Novinka Předveden model poškození v DriveClub

Předveden model poškození v DriveClub

Michal Burian

Michal Burian

22

Bohužel nebudou chybět neviditelné zdi kolem trati. Zapomeňte tak na to, že byste se při závodu projeli po trávě.

Reklama

Evolution Studios společně se Sony nám o DriveClub tvrdí, že půjde o arkádové závody, které se pochlubí pěkně zpracovaným grafickým kabátkem. Gameplay záběrů a trailerů jsme už viděli spoustu, žádné ale neukázalo model poškození. To změnila nedávná akce E3 v Los Angeles, kde si přítomní mohli vyzkoušet ukázku ze hry. Několik hráčů si to nejspíš uvědomilo a natočilo, jak je v současné době ve hře vytvořen model poškození, alespoň z té vizuální stránky.

Na prvním videu hráč ve Ferrari dostane smyk a trefí soupeře, který narazí do zdi, což způsobí několik kotrmelcu. Jde ovšem pouze o vizuální poškození, vozidlo následně pokračuje v závodě. To není velké překvapení. Co mě na videu hodně zamrzelo, jsou neviditelné bariéry podél trati. Zapomeňte tak na to, že byste se při závodu projeli po trávě.

Druhé video už je delší a zaznamenává celý závod. Hráč své Ferrari dost odře, zatímco v posledním videu se podaří vcelku husarský kousek, který mi moc velkou radost neudělal.

Z výše zveřejněných videí lze jednoduše soudit, že DriveClub nabídne arkádové závody s neviditelnými zdi kolem tratě a model poškození, který by mohl být alespoň po vizuální stránce koukatelný. Na soudy je ale ještě brzy, DriveClub se chystá na PS4 přesně 7. října letošního roku. Vývojáři tak mají ještě čas zapracovat na některých nešvarech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama