Přehled novinek z Japonska 20. týdne
Deathverse: Let it Die Novinka Přehled novinek z Japonska 20. týdne

Přehled novinek z Japonska 20. týdne

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

9
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Úvodní filmečky, představení postav, příběhů, PC verzí a mnoho dalšího.

Reklama

Bez velkého úvodu dnešního přehledu se rovnou vrhněte na čtení.

  • Celkové celosvětové vyskladněné množství fyzických a prodaných digitálních kopií hry Final Fantasy XV přesáhly 10 milionů kusů. Square Enix tuto hru vydali pro PlayStation 4 a Xbox One 29. listopadu 2016 a v současné době je dostupná na řadě dalších platforem včetně PC, Stadia a smartphonech jako Final Fantasy XV: Pocket Edition.
  • Square Enix pořádá 31. května v 19:00 JST oficiální stream série SaGa. Sledovat jej budete moci na YouTube a Niconico. V pořadu budou uvedeny nejnovější informace o sérii SaGa, ale konkrétní podrobnosti, včetně moderátorů a uváděných titulů, budou oznámeny až během vysílání. Letos v lednu ale uvedl tvůrce série SaGa Akitoshi Kawazu, že jsou v současnosti ve vývoji nejméně tři hry série SaGa (remaster, remake a nová hra).
  • Bandai Namco bude 27. května v 7:00 JST vysílat celosvětově live stream Gundam Game Fest. Podívat se na něj budete moci pouze na YouTube. Vysílání bude obsahovat nejnovější informace o připravovaných hrách série Mobile Suit Gundam, včetně SD Gundam Battle Alliance, Gundam Evolution a Mobile Suit Gundam: Battle Operation 2. Oficiální stránky Gundam Game Festu najdete zde.
  • Square Enix si v Japonsku 12. května zaregistroval ochranné známky Final Fantasy VII Remake Intergrade, Labyrinth Striker a Final Bar Line.
  • Cygames si v Japonsku podali 10. května ochrannou známku Akiba Maid War. Japonský název Akiba Meido Sensou je slovní hříčkou, protože slovo "Meido“ znamená „podsvětí/netherworld“, ale vyslovuje se stejně jako anglické „Maid“. 12. května navíc byla zaregistrována doména AkibaMaidWar.jp. Cygames ale zatím neoznámila žádný projekt s názvem Akiba Maid War.

AI: The Somnium Files – nirvanA Initiative

Nové postavy hry AI: The Somnium Files – nirvanA Initiative představuje Spike Chunsoft v novém traileru.

Trailer představuje zvláštního agentku organizace ABIS Mizukiho, asistentku vyšetřovatele Aibu, zvláštního agenta ABISu Ryukiho, asistentku vyšetřovatele Tamu, členku Sekiba High Kizunu, zámečníka Liena, Amane z Maid Cafe, majitele obchodu Brahman World Cuisine Gena, baviče Komejiho, žáka šesté třídy Shomu, prezidentku japonské pobočky Naixatlozu Tokiko, ředitele společnosti Horadori Institute of Genetics Chikaru a tajemnou maskovanou ženu.

Na konci traileru můžete vidět časově omezený bonusové obsahy ke stažení 3 Pattern T-Shirt Set a Hot Dog Costume Set, které budou k dispozici první tři týdny po uvedení hry do prodeje.

Japonskou verzi najdete zde.

AI: The Somnium Files – nirvanA Initiative má pro PlayStation 4, Xbox One, Switch a prostřednictvím Steamu a Microsoft Store pro PC vyjít 23. června v Japonsku, 24. června v Severní Americe a 8. července v Evropě.


One Piece Odyssey

Bandai Namco upustilo od vydávání nových podrobností o hře One Piece Odyssey. Nicméně ne úplně a dávkuje je velmi opatrně. Nové info můžete najít v aktuálním vydání japonského manga magazínu V Jump a také nasdílenou na Twitteru. Jde ale pouze o screenshoty, které ukazují dvě roviny hry One Piece Odyssey: bitvy a průzkum.

Dobrodružná část hry nabídne právě prozkoumávání prostředí a překonávání překážek pomocí jedinečných dovedností Slamákových pirátů. Stránka zmiňuje použití věcí, jako jsou Luffyho gumové vlastnosti jeho těla nebo Frankieho schopnost improvizovat a vytvářet nástroje a budovat si cestu vpřed. Na dalších obrázcích je ale i Zoro, který mečem prořezává železnou bránu, a Chopper stojící v jeskyni.

Obrázek z bitvy z One Piece Odyssey potvrzuje hlavně způsob ovládání, který funguje na známém tahovém bitevním systému s udílením rozkazů.

Obrázky také ale prozradily něco o bitevním rozhraní. Na obrázku se Luffy, Nico, Nami a Sanji utkají s nějakými monstry. Bojové akce lze vybrat pomocí tlačítek, přičemž se objeví tlačítko trojúhelníku, které určuje „strategii“. Varování v horní části obrazovky nařizuje hráčům „přesunout Sanjiho do oblasti k Robin a porazit 1 nepřítele, než bude Robin neschopná pohybu!“. Během bitev se tak patrně budou objevovat nové různé aspekty a zdá se, že postavy mají nějaké „elementární“ vlastnosti (v trojúhelníku v levém rohu, fungující na principu kámen - nůžky - papír). Například Luffymu a Sanjimu jsou přiděleny červené pěsti, které mají výhodu proti oranžovým zbraním (které používá třeba Nami), ale ty zase porazí zelené meče (které má Robin).

One Piece Odyssey je ve vývoji pro PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S a pro PC a má vyjít v letošním roce.


The Legend of Heroes: Trails from Zero

Členy crossbellské Special Support Section představuje NIS America v nový traileru ke hře The Legend of Heroes: Trails from Zero.

Special Support Section/Sekci zvláštní podpory vytváří nový detektiv Lloyd Bannings, politická princezna Elie MacDowell, mladý génius a mistr technologie orbalů Tio Plato a voják a playboy Randy Orlando.

The Legend of Heroes: Trails from Zero má pro PlayStation 4, Switch a prostřednictvím Steamu, Epic Games Store a GOGu pro PC 27. září v Severní Americe a 30. září v Evropě.


Fire Emblem Warriors: Three Hopes

Nintendo v novém traieru představilo říši Adrestian ze hry Fire Emblem Warriors: Three Hopes od Omega Force.

Japonskou verzi najdete zde.

Fire Emblem Warriors: Three Hopes má vyjít pro Switch 24. června.


The Caligula Effect 2

Vývojáři ze studia historia vydají přes Steam a Epic Games Store 23. června PC verzi JRPG The Caligula Effect 2. Na PC bude tato hra podporovat japonský dabing titulky v angličtině, japonštině, korejštině a tradiční čínštině.

Trailer 1

Trailer 2

Screenshoty

Caligula Effect 2 vyšla v Japonsku pro PlayStation 4 a Switch 24. června 2021 a poté 19. října 2021 v Severní Americe a 22. října 2021 v Evropě. Níže se můžete podívat na první screenshoty z PC verze a na několik trailerů. Naši recenzi najdete zde.


Deathverse: Let It Die

GungHo Online Entertainment spustí 28. května otevřený beta test multiplayerové survival akční hry Deathverse: Let It Die od studia Supertrick Games. Proběhne od 22:00 do 04:00 následujícího dne a pak znovu 5. června od 10:00 do 15:00. Předběžné stáhnutí hry již je nyní k dispozici prostřednictvím obchodu PlayStation Store pro PlayStation 5 a PlayStation 4. Tento beta test bude sloužit před oficiálním spuštěním hry k posouzení stability sítě.

Deathverse: Let It Die má pro PlayStation 5 a PlayStation 4 vyjít ještě letos na jaře. Níže se můžete podívat na novou sadu screenshotů.


Anonymous;Code

Mages. se pochlubili úvodním filmem k pokračování série vědeckých adventur Anonymous;Code. Filmeček byl viděn během 130. epizody japonského internetového programu Gacha Thursday. 26. května se má v tomto programu objevit Shouya Chiba, který dabuje protagonistu Anonymous;Code Pollona Takaoku.

Anonymous;Code má v Japonsku vyjít pro PlayStation 4 a Switch 28. července.


Digimon Survive

Vydavatel Bandai Namco ukázalo během Ruliconu 2022 nové gameplay záběry (přes Ruliweb) ze hry Digimon Survive vývojářů z HYDE. Ukázka představuje bitvu proti Dokugumonovi, ve které se Agumon Takumy Momozuky poprvé promění v Greymona.

Digimon Survive má celosvětově pro PlayStation 4, Xbox One, Switch a přes Steam pro PC vyjít 29. července.


Nexomon + Nexomon: Extinction: Complete Collection

Vydavatel PQube oznámili vydání kolekce Nexomon + Nexomon: Extinction: Complete Collection od studia VEWO Interactive. Pro PlayStation 4 a Switch má vyjít ještě letos a obsahuje obě Nexomonní hry v jednom balíčku. Předobjednávky jsou již nyní spuštěny.


Touken Ranbu Warriors

Koei Tecmo a DMM Games vydají celosvětově 24. května přes Steam PC verzi warriors hry Touken Ranbu Warriors. Kromě standardní edice bude k dispozici i Digital Deluxe Edition, obě budou samozřejmě podporovat 4K rozlišení a FPS až 60 snímků. K dispozici je aktuálně demo hry.

Touken Ranbu Warriors Digital Deluxe Edition obsahuje kromě hlavní hry i pět honmaru pozadí, pět dalších hudebních skladeb a 16 uchiban outfitů. Každý z předmětů ale bude v prodeji i samostatně.

Touken Ranbu Warriors vyšla v Japonsku pro Switch a pro PC prostřednictvím DMM Games Player 17. února. 24. května má také celosvětově vyjít také verze pro Switch.


Fairy Fencer F: Refrain Chord

Compile Heart společně s vývojáři ze studia Sting představili v nejnovějším vydání Weekly Famitsu staregické RPG Fairy Fencer F: Refrain Chord. Pro PlayStation 5, PlayStation 4 a Switch má v Japonsku vyjít 15. září.

Fairy Fencer F: Refrain Chord nabídne celou řadu postav známých z této série. Hra nabídne možnost použít v bitvě velmi rizikový prvek Dramatic Resonance. Jde o píseň, která přináší velkou míru rizika, ale také přinést kýžený zvrat. Na druhou stranu může posílit obě strany konfliktu.

Mezi potvrzenými postavami je Fang (dabing Ryouta Oosaka), Tiara (dabing Kaori Ishihara), Songstress Fleur (dabing Yui Ishikawa) a Fairy Eryn (dabing Rumi Ookubo).

Strategie Fairy Fencer F nabídle, podle nově spuštěných oficiálních stránek, bitvy s novými postavami zvanými Divas a také novými Fencery a Fairiemi (šermíři a vílami).

I tato hra je zasazena do fantasy světa, ve kterém kdysi došlo k válce mezi zlým bohem a bohyní. Hlavním hrdinou je mladý muž jménem Fang, probuzený jako Fencer, a který ovládá pohádkové zbraně Furies.


DNF DUEL

Vydavatel Nexon a vývojáři z Neople, Arc System Works a Eightingu vydali nový trailer k DNF DUEL, který představuje příběhový režim této bojové hry, včetně hlavního příběhu, galerie a glosáře. Další trailer se zaměřuje na Practice Mode této bojové hry, včetně Trainingu a Tutorialu.

Jedno z nejpopulárnějších a nejhranějších RPG na světě, Dungeon and Fighter, se vrací zpět jako 2,5D akční bojovka. Vybrat si můžete z 10 postav, z nichž každá má své vlastní odlišné dovednosti a osobnosti.

DNF DUEL má pro PlayStation 5, PlayStation 4 a přes Steam pro PC vyjít 28. června.


Mercenaries Rebirth: Call of the Wild Lynx

Vydavatelská společnost Flyhigh Works vypustí letos strategické RPG Mercenaries Rebirth: Call of the Wild Lynx od vývojářů z RideonJapan a Esquadra přes Steam ve verzi pro PC.

Japonskou verzi najdete zde.

Mercenaries Rebirth: Call of the Wild Lynx prozatím vyšla v Japonsku pro PlayStation 4 a Switch a to 14. října 2021, poté následovalo celosvětové vydání pro Switch (11. listopadu 2021) a pro PlayStation 4 (letos 14. ledna).


Alice Gear Aegis CS: Concerto of Simulatrix

Mages. během prvního oficiálního live streamu představili plnohodnotný trailer a nové gameplay záběry z 3D bitevní akce Alice Gear Aegis CS: Concerto of Simulatrix.

Záběry ze hry představují bitvu, do které se spolu postili vývojáři, ukázku z hratelného scénáře prologu hratelné postavy Yotsume Hirasaky a přizpůsobení zbraní.

Ve hře bude k dispozici 22 hratelných postav, z nichž každá má kompletně nadabované scénáře v celkové délce více než 20 hodin, a více než 200 zbraní, které můžete dále upravit změnou barev a dalších detailů.

Live stream

  • 32:00 – bitva vývojářů
  • 44:48 – prolog Yotsume Hirasaka
  • 51:51 – přizpůsobení zbraní

Alice Gear Aegis CS: Concerto of Simulatrix má v Japonsku pro PlayStation 5, PlayStation 4 a Switch vyjít 8. září.


Dragon Quest X Offline

Square Enix zveřejnilo nové screenshoty ze hry Dragon Quest X: Rise of the Five Tribes Offline, které představují hlavně Alchemy Pot a Rarefied Monsters.

Alchemy Pot můžete použít během vašeho dobrodružství k syntéze mincí pro vytvoření Magic Labyrinths, jídla, které vám během bitvy zvýší vaše statistiky, a pro různé předměty a materiály. Prostě pro vše, co se vám může hodit, takže musíte objevovat nové recepty a snažit se vytvářet různé předměty.

V Dragon Quest X: Rise of the Five Tribes Offline půjde of Rarefied Monsters/Vzácných monster získat speciální předměty. O těchto mostrech se ale říká, že tady jsou již dlouhé věky a s těmito monstry se můžete čas od času setkat. I když se jedná o impozantní nepřátele, jejich poražením získáte cenné předměty, jako jsou Fun-Size Forge recepty, materiály pro Alchemy Pot a pro kovárny a mnoho dalšího.

Dragon Quest X: Rise of the Five Tribes Offline má v Japonsku vyjít pro PlayStation 5, PlayStation 4, Switch a přes Steam pro PC letos v létě.


Ib

Remake 2D průzkumné hororové adventury Ib od nezávislého japonského studia kouri, která vyšla pro PC přes Steam 11. dubna v japonštině, doplnila 17. května podpora angličtiny.

Tato hra je remakem 2D průzkumné adventury odehrávajícího se v strašidelné, tajemné umělecké galerii. V původním konceptu byly provedeny prostřednictvím optimalizací další vylepšení aby byla hra „zábavná i pro hráče, kteří nejsou ve hrách dobří“.

Kromě toho je téměř veškerá grafika map, postav a fotografií vylepšena v doprovodu s přidáním zcela nových a přepracovaných uměleckých prací. V remaku byly také přidány zcela nové puzzle, efekty a triky, které v originále nebyly.

Ib nabízí sedm různých konců podle vašich akcí a voleb, které v této tajemné galerii provedete.

Do hry přibyly dvě hlavní funkce. První je systém konverzací, díky kterému si můžete při pokusu o útěk z galerie užívat konverzace s doprovodnými postavami. Mohou vám dokonce poradit jak dál, pokud nebudete vědět. Druhou funkcí je možnost Zoomu, který usnadňuje rozpoznání malých předmětů a zobrazení jednotlivých uměleckých děl daleko podrobněji jediným kliknutím. Zoom režim můžete nechat zapnutý až do konce hry.

(Trailer z dubna 2022.)


fault – StP – LIGHTKRAVTE

Vydavatelská společnost Phoenixx a vývojáři ze studia ALICE IN DISSONANCE oznámili novou hru fault – StP – LIGHTKRAVTE, která svým zasazením předchází sérii vizuálních sci-fi a fantasy románů. Těch se celosvětově prodalo více než 500 000 kopií. fault – StP – LIGHTKRAVTE vyjde přes Steam pro PC 27. května s časově omezenou slevou 15 procent. Bude podporovat titulky v angličtině, japonštině a zjednodušené čínštině.

Munisix, režisér studia ALICE IN DISSONANCE, ocenil v tiskové zprávě trpělivost, kterou měli naši fanoušci v době, kdy v sérii the fault objevili více příběhů: "Chceme se ujistit, že hry splňují naše extrémně vysoké standardy a vypráví hluboké a vzrušující příběhy, které právě naši fanoušci očekávají. Pokud jste ještě žádnou hru série the fault nehráli, je LIGHTKRAVTE dokonalým vstupním bodem."


Idol Manager

Vydavatel PLAYISM a vývojáři z Glitch Pitch vydají 25. srpna simulaci produkčního idolů Idol Manager společně s dříve oznámenou verzí pro Switch také ve verzích pro PlayStation 5 a PlayStation 4. V Japonsku bude hra dostupná jak fyzicky, tak digitálně.

Původní japonskou verzi najdete zde.

Idol Manager vyšla poprvé přes Steam pro PC 27. července 2021.


LIVE A LIVE

Square Enix vydali novou sadu krátkých trailerů k remaku LIVE A LIVE HD-2D, které postupně představují jednotlivé časové úseky hry. Videa měly premiéru během oficiálního vysílání LIVE A LIVE, které také obsahovalo ústřední melodii, video zprávy od dabérů a 30 minut z hraní hry.

Podívejte se na záběry níže.

Středověk

Japonskou verzi najdete zde.

Úsvit období Eda v Japonsku

Japonskou verzi najdete zde.

Divoký západ

Japonskou verzi najdete zde.

Blízká budoucnost

Japonskou verzi najdete zde.

Tématická skladba Go! Go! Buriki Daioh!!

videozpráva - Hironobu Kageyama

videozpráva - Tomokazu Sugita

Live stream

  • 58:17 až 1:05:42 – gameplay
  • 1:05:42 až 1:30:16 – úsvit období Eda v Japonsku

LIVE A LIVE má celosvětově vyjít pro Switch 22. července.


FuRyu - PROJECT-TRITRI (Trinity Trigger)

Společnost FuRyu spustila internetovou stránku s odpočtem, které láká na nové akční RPG vyvíjené studiem Three Rings. Jde o PROJECT-TRITRI, které je vytvářen pro PlayStation 5, PlayStation 4 a Switch.

Prozatím víme, že za designem světa hry stojí od Nobuteru Yuuki (třeba Trials of Mana, Chrono Cross), design postav vytváří Raity Kazamy (Xenoblade, Puzzle & Dragons), scénář píše Yuury Kubota (Octopath Traveler, Bravely Default II), hudba pochází od Hiroki Kikuty (Secret of Mana, Trials of Mana) a design monster dostali na starost stvoření od Atsuko Nishida, Tomohiro Kitakaze, Megumi Mizutani (série Pokémon). Projekt bude oficiálně oznámen 26. května.

Podle nepodložených zpráv jde pravděpodobně o Trinity Trigger. Název domény Trinity-Trigger.com (stránka se hlásá jako testovací) byl zaregistrován a aktualizován přesně ve stejnou dobu, jako PROJECT-TRITRI.com a najdete je také pod stejnými servery.


Goodbye World

Flyhigh Works nám naservírovali druhý trailer k výpravné adventuře Goodbye World od Yo Fuji.

Goodbye World je výpravná dobrodružná hra, ve které hráči sledují lineární příběh poskládaný ze 13 kapitol. Při hraní logické plošinovky nám vypráví o dvou tvůrcích hry.

Goodbye World má pro PC vyjít přes Steam v letošním roce. Demo má vyjít 14. června.


Grasshopper Manufacture a Nagoshi Studio o NetEase

Společnost NetEase Games uveřejnila dva krátké rozhovory s prezidentem a generálním ředitelem Grasshopper Manufacture Goichim „Suda 51“ Sudou a prezidentem a generálním ředitelem společnosti Nagoshi Studio Toshihirem Nagoshim.

Čínská společnost získala v říjnu loňského roku vývojáře No More Heroes Grasshopper Manufacture a v lednu 2022 založili pod vedením tvůrců série Yakuza nové studio Nagoshi Studio.

V rozhovorech níže popisuje Suda dramatickou proměnu Grasshopper Manufacture, která proběhla pod vedením NetEase Games a připravují nový titul, který by mohl být do konce letošního konečně oznámen. Nagoshi popisuje své studio třemi slovy (globálnost, rychlost a otevřenost) a promluví o tom, jak se dělí o své znalosti a jak se od ostatních naopak od vývojářů NetEase Games učí.

Grasshopper Manufacture: Goichi Suda

Nagoshi Studio: Toshihiro Nagoshi


Tento týden vyšlo

Fyzicky i digitálně

  • The Ascent (PS5, PS4) – již dostupná digitálně celosvětově
  • Death’s Gambit: Afterlife (Switch) – již dostupná celosvětově
  • Dolmen (PS5, PS4) – vychází celosvětově (na západě pro PS5, PS4, Xbox Series/One
  • Snow Bros. Special (Switch) – vychází celosvětově digitálně
  • Taiko Risshiden V DX (Switch)

Digitálně

  • DEADCRAFT (PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One, Switch, PC [Steam]) – vychází celosvětově
  • Dolmen (Xbox Series, Xbox One, PC [Steam]) – vychází celosvětově
  • Fire Dragon Fist Master Xiao-Mei (Switch)
  • The Future You’ve Been Dreaming Of (Switch) – vychází celosvětově
  • Galacticon (Switch) – vychází celosvětově
  • Nekosama to Outlaws (Switch)
  • Taiko Risshiden V DX (PC [Steam])
  • Umurangi Generation (Xbox One) – vychází celosvětově

Recenze z Famitsu Vol. 1746

  • Five Nights at Freddy’s: Security Breach (PS5, PS4) – 8/8/7/7 [30/40]
  • Radiant Tale (Switch) – 8/8/8/8 [32/40]
  • Yurukill: The Calumniation Games (PS5, PS4, Switch) – 8/8/8/8 [32/40]

Prodeje podle Famitsu

Za období od 9. do 15. května 2022. V závorkách jsou uvedeny celkové prodeje od vydání.

Software

  1. Nintendo Switch Sports (Switch) – 47 525 ks (352 113 ks)
  2. Kirby and the Forgotten Land (Switch) – 14 903 ks (710 714 ks)
  3. Mario Kart 8 Deluxe (Switch) – 11 127 ks (4 632 554 ks)
  4. eBASEBALL Powerful Pro Baseball 2022 (Switch) – 10 372 ks (164 305 ks)
  5. Ring Fit Adventure (Switch) – 6,839 ks (3 151 727 ks)
  6. Minecraft (Switch) – 6 553 ks (2 641 949 ks)
  7. The Centennial Case: A Shijima Story (Switch) – 6 409 ks (novinka)
  8. Super Smash Bros. Ultimate (Switch) – 5 849 ks (4 879 799 ks)
  9. Mario Party Superstars (Switch) – 4 360 ks (964 133 ks)
  10. The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Switch) – 4 245 ks (2 025 606 ks)

Celý seznam 30 nejprodávanějších titulů najdete zde.

Hardware

  1. Switch OLED Model – 101 489 ks (1 721 151 ks)
  2. Switch – 53 092 ks (18 268 375 ks)
  3. PlayStation 5 – 46 415 ks (1 382 888 ks)
  4. Switch Lite – 22 011 ks (4 710 282 ks)
  5. Xbox Series S – 10 610 ks (99 288 ks)
  6. Xbox Series X – 3 508 ks (99 364 ks)
  7. PlayStation 5 Digital Edition – 3 383 ks (235 257 ks)
  8. New 2DS LL (včetně 2DS) – 452 ks (1 185 724 ks)
  9. PlayStation 4 – 81 ks (7 819 526 ks)

4. Prefektura Miyagi: Zátoka Matsushima

I dnes budeme pokračovat v dlouhé sérii, zaměřené vždy na jedno z nejzajímavějších míst každé prefektury Japonska.

Zátoka Matsushima v prefektuře Miyagi, která se stala inspirací pro slavné haiku od Bashoa, je v Japonsku známá jako jedena z "Tří velkých vyhlídek". Ve smaragdových vodách zálivu je rozmístěno 260 ostrovů porostlých borovicemi, některé jsou propojeny malebnými mosty, zatímco jiné jsou vyloženě domovem starověkých chrámů a svatyní. Vyhlídková věž (Shitaikan) byla postavena tak, aby poskytovala výhled na záliv. Na ostrovy, které nejsou dostupné pěšky, vozí návštěvníky trajekty.

Oficiální stránky zátoky najdete zde.

Zdroje: Famitsu, Ryokutya2089, Twitter, YouTube, Phoenixx, Mages., PLAYISM, Bandai Namco, Koei Tecmo, Compile Heart, Nexon, NIS America, Flyhigh Works, GungHo Online Entertainment, PQube, Square Enix, Nintendo, Mages., Flyhigh Works

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama