The Last Oricru Novinka Přehledová ukázka pro české The Last Oricru

Přehledová ukázka pro české The Last Oricru

Ondřej Partl

Ondřej Partl

7
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

Na všech volbách záleží!

Reklama

S oznámením nového vydavatelství Prime Matter došlo i k představení staronové hry The Last Oricru, která je tvořena českými tvůrci z týmu GoldKnights, přičemž tento projekt byl dříve znám pod jménem Lost Hero.

Titul ušel opravdu obrovský kus cesty, kdy se v něm podíváme do středověkého prostředí, které bude obohaceno o sci-fi prvky, kdy klíčovou roli ve hře budou hrát dialogy a vaše volby, nabízející dynamické vyprávění a mnoho konců. Kromě toho se máme dočkat velké míry znovuhratelnosti a těšit se lze i na kooperaci, kterou si půjde užít ve splitscreenu.

Nicméně pokud jste ze hry stále trochu zmateni, tak se můžete podívat na novou přehledovou ukázku (v náhledu), která vám ukáže spoustu záběrů z jejího hraní, ale také shrne ty nejdůležitější detaily, kdy vám nabídne lehké příběhové pozadí tohoto světa, ukáže vám náročné souboje (v nich využijete služeb mečů, štítů, palic i magie), představí systém zvyšování úrovně (sbíráte esence, s nimiž vylepšujete jednu ze šesti dovednostních kategorií), několikrát ujistí, že všechny volby jsou důležité, a také prozradí, že v kooperaci na vás čekají některé skryté mechaniky.

Ukázku lze zhlédnout i s českými titulky zde (za ně můžete poděkovat týmu okolo Farflamea).

Hra vyjde v příštím roce na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama