Přehlížené Bound by Flame bude v češtině
Bound By Flame Novinka Přehlížené Bound by Flame bude v češtině

Přehlížené Bound by Flame bude v češtině

Michal Burian

Michal Burian

23

Pouze PC verze, i tak si ale Comgad zaslouží pochvalu a Bound by Flame vaší pozornost.

Reklama

Fantasy RPG Bound by Flame, které vychází již 9. května letošního roku, je poněkud přehlíženým titulem, může za to především zájem o více promované značky a rovněž fakt, že za titulem stojí francouzské studio Spiders. To mělo na starost Mars: War Logs a podílelo se i na Of Orcs and Men.

Nicméně, česká distributorská společnost Comgad hře věří a proto její lokalizační oddělení připravilo češtinu pro PC verzi, konzolovky budou v angličtině. Tu prezentuje na prvních sedmi obrázcích. Je zajímavé, že Comgad si riskne investovat své zdroje do lokalizace Bound by Flame, zatímco EA se na češtinu u Dragon Age: Inquisition vykašlalo. Z komentářů, které píšete, je vidět, že o lokalizace je velký zájem.

Bound by Flame vám již brzy detailně představíme v našem chystaném preview.

Středobodem těchto screenshotů je hlavní hrdina. Hráči jej mohou vytvořit a hrát s ním ještě předtím, než se vydají na epickou výpravu za ledovými vládci. Všechny vaše volby v Bound by Flame budou mít tudíž dopad na vaše dobrodružství a také na vzhled vašeho hrdiny!

Hrajete za žoldáka Svobodných čepelí, kterého na začátku výpravy posedl ohnivý démon. Na začátku nové hry si budete moct zvolit vzhled své postavy: pohlaví (které bude mít vliv na některé dialogy, zejména se společníky a potenciálními milostnými partnery), rysy obličeje, etnikum a účes.

Tím ale možnosti úpravy vaší postavy nekončí; během svého úkolu budete nacházet množství nejrůznějšího materiálu a součástek, z nichž můžete pomocí důmyslného systému výroby vytvářet novou výzbroj. Nejenže tím ovlivníte svou bojovou taktiku pomocí získaných bonusů, ale také tím změníte vzhled, protože každý kousek zbroje lze upravit pomocí různých doplňků, např. nárameníky, nákoleníky a řadou dalších ochranných prvků, z nichž každý má svůj zvláštní styl. Kombinací je nekonečně mnoho, takže každá postava bude jedinečná!

V neposlední řadě budete na své výpravě čelit mnoha rozhodnutím a dilematům. Na základě vašich voleb můžete konat hrdinské skutky, kterými odmítnete démonův vliv, nebo se mocí ohně necháte pohltit, čímž démonovi dovolíte, aby vás ovládl. Démonický vliv se bude odrážet v různých fázích vaší transformace, takže postupně budete vypadat více jako démon a méně jako člověk! To vše si můžete prohlédnout na těchto obrázcích s postavami, které si můžete v Bound by Flame vytvořit!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama