Překonávání těžkého terénu v simulátoru Spintires: MudRunner
Novinka Překonávání těžkého terénu v simulátoru Spintires: MudRunner

Překonávání těžkého terénu v simulátoru Spintires: MudRunner

Michal Burian

Michal Burian

11

Dvouminutový trailer se snaží hráče nalákat do světa simulátoru, kde s automobily a nákladními vozy překonávají těžký terén.

Reklama

Překonávání těžkého terénu, brodění řek nebo nebezpečná jízda po skále. To jsou ten tři věci, které simulátor Spintires od svého vydání v roce 2014 nabídl. Po třech letech a několika měsících se hlásí o slovo Spintires: MudRunner, což je ultimátní verze, která 31. října zavítá nejen na počítače, ale poprvé také na konzole PlayStation 4 a Xbox One.

O kvalitách Spintires: MudRunner se nás snaží vydavatelství Focus Home přesvědčit dvouminutovým gameplay trailerem. Ten ukazuje, co máte od hry očekávat.

Pokud máte původní Spintires na Steamu, získáte padesátiprocentní slevu na koupi Spintires: MudRunner. Edice přinese nejen nový obsah, ale také vylepšení.

„V rámci obrovského vylepšení oproti svému předchůdci bude tato edice obsahovat zcela novou sandboxovou mapu, která doplní 5 prostředí z původní hry, dále celkové grafické vylepšení, nový režim výzev s 9 novými specifickými mapami, 13 nových vozidel a mnoho dalšího. Spintires: MudRunner není jen rozšířená edice, je to dokonalá off-roadová simulace,“ dočteme se v tiskové zprávě.

Těšíte se na Spintires: MudRunner? Hru koupíte v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama