Překvapení: Beyond: Two Souls pro PS4 koncem měsíce
Heavy Rain Novinka Překvapení: Beyond: Two Souls pro PS4 koncem měsíce

Překvapení: Beyond: Two Souls pro PS4 koncem měsíce

Michal Burian

Michal Burian

52

Kolekce Heavy Rain a Beyond: Two Souls potom 2. března.

Reklama

Společnost Sony dnes překvapila, před několika minutami na oficiálním blogu oznámila, že interaktivní psychologický thriller Beyond: Two Souls (recenze) vyjde ve verzi pro PlayStation 4 ještě letos. Dokonce se tak stane 26. listopadu, ale jen v digitální podobě přes PS Store za cenu €29,99 (cca 810 korun).

„Těšíme se, že dáme hráčům další šanci prožít příběh Jodie Holmes (skvěle ji zahrála Ellen Page). Mladá žena má díky psychickému propojení s neviditelnou bytostí nadpřirozené schopnosti. Ve velkolepých akčních a dobrodružných sekvencích převezmete úplnou kontrolu nad Jodie i onou tajemnou bytostí,“ připomínají tvůrci z francouzského studia Quantic Dream.

U PlayStation 4 verze se můžete těšit na rozlišení 1080p s vylepšenou grafickou stránkou, včetně motion blur, bloom a další efekty, stejně tak lepší nasvícení a stíny. Hra pochopitelně využije DualShock 4, konkrétně jeho reproduktor, který by vás měl ještě více ponořit do osudu mladé hrdinky. Po dokončení hry navíc budeme moci hrát v chronologickém pořadí, jde o funkci, kterou hráči chtěli už u PS3 verze.

PS4 verze navíc zahrnuje Enhanced Experiments DLC.

Kolekce obou skvělých thrillerů - Heavy Rain (recenze) a Beyond: Two Souls - potom dorazí v krabicovém podání přesně 2. března příštího roku. Pokud si navíc zakoupíte Beyond: Two Souls v digitální podobě, dostanete slevu pro digitální verzi Heavy Rain (až vyjde).

Cena kolekce bude teprve odhalena.

Hra obsahuje české titulky, stejně jako PS3 verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama