Přelomové ohnivé efekty v Uncharted 3
Uncharted 3: Drake’s Deception Novinka Přelomové ohnivé efekty v Uncharted 3

Přelomové ohnivé efekty v Uncharted 3

Michal Burian

Michal Burian

3

V sérii Uncharted jsme již mohli vidět přelomové zpracování ledu, vody a sněhu. Ve třetím díle se můžeme těšit na přelomové ohnivé efekty, jak řekl mluvčí Naughty Dog.

Reklama

V rozhovoru na oficiálním PlayStation blogu Arne Meyer z tvůrčího celku Naughty Dog prozradil, že se tým v Uncharted 3: Drake’s Deception zaměřil na realistické zpracování plamenů, které postupně ničí vše v dosahu na popel.

"Vždy hledáme nové technologie. V současné době jsme opravdu spokojeni s efekty ohně, kterých jsme dosáhli," chvástá se Meyer.

"Není to jen statické. Pokud požár vypukne, dokáže zničit na popel vše, co hoří. Mohli jsme vytvořit situace, u níž byste se jen dívali na oheň, my jsme ale chtěli něco víc. Mnohem víc, navodit atmosféru, aby se hráč bál o svůj život a rychle jednal."

"Chceme, aby hráč rychle jednal a dostal se z nebezpečí. Již jsme vám ukázali hořící scénu, u které se určitě zastavíte a důkladně si ji prohlédnete. Uvidíte černající tapety na zdi, jež postupně chytnou a oheň se rozšíří dál a dál."

"Není to jen oheň. Dali jsme si záležet také na vzduchu, který plameny postupně ovlivňují a vytváření nedýchatelné prostředí, v němž určitě nebudete chtít být," vysvětlil mluvčí Naughty Dog.

Více informací se o Uncharted 3: Drake’s Deception dočtete z našeho dřívějšího zpravodajství a z rozsáhlého preview. Hra vyjde 1. listopadu aktuálního kalendářního roku exkluzivně pro konzole PlayStation 3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama