Premiéra Resident Evil: Revelations 2 se o týden zpozdí
Resident Evil: Revelations 2 Novinka Premiéra Resident Evil: Revelations 2 se o týden zpozdí

Premiéra Resident Evil: Revelations 2 se o týden zpozdí

Michal Burian

Michal Burian

5

Čas doladit poslední detaily, aby byla první epizoda připravena a hráči byli spokojeni.

Reklama

První epizoda Resident Evil: Revelations 2 byla naplánovaná na 17. února letošního roku. Capcom ale přehodnotil své plány a rozhodl se premiéru o týden odložit. Čas navíc využijí vývojáři pro opravu chyb a celkovou optimalizaci.

První díl byl nově stanoven na 24. února 2015 (u nás 25. února). Další epizody budou následovat vždy po týdnu. Krabicová verze se všemi epizodami bude k dostání od 17. března v Severní Americe a 20. března v Evropě.

Xbox One, Xbox 360 a Steam

Episode 1 – 25. února (Global) Episode 2 – 4. března (Global) Episode 3 – 11. března (Global) Episode 4 – 18. března (Global)

PlayStation 4 a PS3

Episode 1 – 24. února (NA) / 25. února (EU) Episode 2 – 3. března (NA) / 4. března (EU) Episode 3 – 10. března (NA) / 11. března (EU) Episode 4 – 17. března (NA) / 18. března (EU)

Každá epizoda nabídne nový obsah do Raid módu a dva plně hratelné scénáře. Jednotlivě koupíte epizodu za 5,99 euro. Kompletní season pass vyjde na 24,99 euro s ním krom všech dílů dostanete ještě navíc dvě další spin-off epizody se zaměřením na vedlejší příběh Moiry Burton a Natálie Korda, a novou postavu do Raid módu (Hunk).

Revelations 2 se odehrává mezi událostmi z pátého a šestého Resident Evilu. Hráči budou hrát za postavu Claire Redfield (známá z Resident Evil 2 a Resident Evil Code: Veronica). Jde o mladší sestru Chrisa Redfielda. S ní se z nebezpečného a tajemného ostrova bude snažit dostat Moira Burton, dcera legendárního Barryho Burtona. Ten se vydá obě hledat a cestou potká mladou holčičku jménem Natalia Korda. I díky tomu bude příběh a atmosféra připomínat The Last of Us, kde Joel ochraňoval Ellie.

Mezi jednotlivými postavami budete moci přepínat. Každá se bude hodit na něco jiného.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama