Přemýšlí se o Alan Wake 2
Alan Wake Novinka Přemýšlí se o Alan Wake 2

Přemýšlí se o Alan Wake 2

Michal Burian

Michal Burian

11

Studio Remedy Games má v hlavě už několik nápadů na pokračování akční hororové adventury Alan Wake. Přestože vlastní značku, chtějí zůstat i nadále u Microsoftu.

Reklama

Oskari Mika Häkkinen, šéf frančíz u Remedy Games, se v rozhovoru podělil o několik důležitých informací. "Microsoft do vývoje hodně investoval a zajistil si, aby se Alan Wake stal významnou značkou pro portfolio her na konzoli Xbox 360. Zapadá tam, jako Gears of War, Halo nebo Forza," prozradil Häkkinen.

Tým se prozatím s Microsoftem osobně nesetkal, Häkkinen však nevidí žádný důvod, proč by s pokračováním Alana měli chodit za jinou vydavatelskou společností. I když prodeje nebyly nikterak valné, jsou s nimi v Remedy spokojeni a chtějí druhý díl. Tomu se začnou plně věnovat až později. Stále totiž monitorují a podporují jedničku, což znamená především stahovatelné obsahy a naslouchání fanouškům.

Jak to bude s PC verzí, je stále ve hvězdách, původní Alan Wake vyšel exkluzivně na Xbox 360 a Häkkinen se v rozhovoru zmínil, že možné je vše. Tak uvidíme za pár let.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama