Prequel k Metal Gear Solid 5 lze dokončit za dvě hodiny
Novinka Prequel k Metal Gear Solid 5 lze dokončit za dvě hodiny

Prequel k Metal Gear Solid 5 lze dokončit za dvě hodiny

Michal Burian

Michal Burian

15

Hideo Kojima něco takového nedávno naznačil. Teď to ale více rozvedl redaktor Game Informeru.

Reklama

Tak tohle je šok, jde sice o nepotvrzenou zprávu, ale jestli je to pravda, tak Hideo Kojima možná naštve spoustu fanoušků. Prequel Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain s názvem Ground Zeroes lze prý dohrát za pouhé dvě hodiny.

Informace si všimli kolegové z Kotaku v nejnovějším čísle prestižního časopisu Game Informer, kde měl redaktor napsat: Ground Zeroes je krátké. Dokončil jsem ho za méně než dvě hodiny.

Hideo Kojima již před časem přiznal, že kampaň Ground Zeroes je krátká, ale že by byla až takhle krátká, to nečekal snad nikdo. Záleží prý na hráčích, jak ji budou hrát.

"Ground Zeroes je nedílnou součástí Metal Gear Solid V. Je to odlišná hra. Obsah v Ground Zeroes a The Phantom Pain nebude stejný. Určitě byste si měli hru pořídit a zahrát, abyste byli připraveni na Phantom Pain," řekl před časem Kojima.

"Ground Zeroes neobsáhne pouze jednu misi. Existuje několik misí, některé z nich jsme ukázali, jiné ne. Ujišťuji vás, že v rámci Ground Zeroes bude množství obsahu, kdy základní příběh bude tvořit pár hodin. Nabídneme ale mnoho vedlejší misí a cílů. Pokud budete chtít prozkoumat vše a dokončit všechny úkoly, tak se herní doba protáhne."

Ground Zeroes je každopádně preuqeul, tutoriál odehrávající se v otevřeném světě k velkému a plnohodnotnému The Phantom Pain. Kojima se rozhodl hru rozdělit na dvě z toho důvodu, aby příznivci série nemuselo dlouho čekat.

Závěrem pak Hideo Kojima v rozhovoru pro Game Informer uvedl, že PlayStation 4 verze Ground Zeroes je nejlepší. Už ale neřekl proč. Proslýchá se, že Xbox One verze běží jen při 30fps, zatímco PS4 při 60 snímcích za sekundu.

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes vyjde 18. března pro PlayStation 4, PS3, Xbox One a X360. Cena byla stanovena následovně: digitální PS3 a X360 verze 20 dolarů, krabicové pak 30 dolarů. Next-gen verze 30 dolarů v digitální podobě a 40 dolarů v retail verzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama