Přesné datum konání online BlizzConu
Novinka Přesné datum konání online BlizzConu

Přesné datum konání online BlizzConu

Ondřej Partl

Ondřej Partl

7
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Jaké dny si máme v kalendáři zakroužkovat?

Reklama

Letošní rok je ve znamení různých nepříjemných věcí, kdy v čele toho všeho je stále probíhající pandemie nového koronaviru, která zkomplikovala hromadu věcí, mezi nimiž je i konání různých herních akcí. Svého zrušení se dočkal například veletrh E3 či Gamescom, kdy alespoň u toho druhého jsme se dočkali náhrady ve virtuálním světě internetu.

A právě online varianty se dočká i BlizzCon, na němž se každoročně dočkáváme novinek kolem her ze stáje Blizzard. O jeho virtuální variantě se pak vědělo už delší dobu, kdy nyní bylo upřesněno přesné datum konání.

BlizzConline se tak uskuteční od 19. do 20. února roku 2021.

Součástí tohoto ohlášení byli i doprovodné informace o tom, jak se případní zájemci mohou stát zúčastnit této události.

Přihlásit se tak můžete do soutěží v kategoriích cosplay (do exhibice můžete přihlásit i své domácí mazlíčky, pokud je rádi oblékáte do různých cosplayů), umění (tvorba artworku), digitální storytelling a talentové soutěže. Kromě toho taktéž proběhne virtuální pochod Murloců, do něhož se také můžete zapojit.

Příhlášky do jednotlivých disciplín lze posílat do 4. ledna 2021. Bližší informace a pravidla naleznete na oficiálních stránkách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama