Press Play chystají křížence Minecraftu a Left 4 Dead
Novinka Press Play chystají křížence Minecraftu a Left 4 Dead

Press Play chystají křížence Minecraftu a Left 4 Dead

Michal Burian

Michal Burian

2

Sami hráči zvolili, aby tvůrci Max: The Curse of Brotherhood pracovali na této hře.

Reklama

Studio Press Play, vývojáři Max: The Curse of Brotherhood, nedávno požádali své fanoušky, aby hlasovali o jejich další hře. Vítězem se stal Project: Knoxville, multiplayerová akce z pohledu třetí osoby, která by se dala přirovnat mezi křížence Minecraftu a Left 4 Dead. Ve hře budete mít za úkol při prozkoumávání světa přežít. Hráči budou moci spolu spolupracovat (vytvořit alianci) nebo rozpoutat "sadistickou herní show".

„Všichni hráči mohou přežít, ale pouze v případě, že budou společně spolupracovat a zapomenou na chamtivost. S touhle hrou se snažíme jít mnohem dál než kdokoliv jiný. Chceme vytvořit hru s dynamickými vztahy,“ dočteme se v prohlášení.

Sami se budete moci rozhodnout, zda budete prozkoumávat svět a bojovat s nepřítelem, nebo budete chtít získat víc a navštívíte dynamické arény. V těch se proti sobě postaví dva hráči, každý si může svého bojovníka upravit. Ostatní mohou zápas sledovat a sázet na výsledek. Tím mohou průběh bitvy ovlivnit. Každé kolo bude trvat 10 až 20 minut.

Inspiraci si Press Play berou z filmů The Running Man (Běžící muž) a The Hunger Games.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama