Vývoj Fable Legends zrušen
Fable Legends Novinka Vývoj Fable Legends zrušen

Vývoj Fable Legends zrušen

Michal Burian

Michal Burian

28

Microsoft oznamuje změny, které se dotknou jeho tvůrčích celků v Británii a Dánsku. <strong>Servery Fable Legends v provozu do 13. dubna</strong>.

Reklama

Fable Legends bohužel nevyjde, společnost Microsoft se rozhodla ukončit vývoj a zároveň oznámila změny, které se dotknou jeho tvůrčích celků ve Velké Británii a Dánsku. Zvažuje se uzavření britského Lionhead Studios (série Fable), zatímco dánské studio Press Play Studios bude s jistotou zavřeno.

Dánské studio stojí za hrami jako Max: The Curse of Brotherhood a Kalimba, stejně tak mělo ve vývoji Project Knoxville, kříženec Minecraftu a Left 4 Dead bohužel také nespatří světlo světa.

Zatím nevíme, jak to bude dál se sérií Fable. Microsoft v tiskové zprávě tvrdí, že i nadále má v plánu podporovat firmy ve Velké Británii a Evropě, stejně tak připravovat zajímavé nové značky - zde odkazují na Quantum Break od Remedy Games, Sea of Thieves od Rare a připomínají povedenou plošinovku Ori and the Blind Forest.

Lionhead Studios bylo založeno v roce 1996 známým Peterem Molyneuxem. Za svou dlouhou existenci vytvořilo Black & White, The Movies a hlavně přivedlo na svět Fable.

Fable Legends bude na živu do 13. dubna

Servery Fable Legends zůstanou v provozu do 13. dubna, ale do hry se již nemohou zapojit noví hráči.

„Bylo rozhodnuto, vývoj Fable Legends byl zastaven a servery přestanou fungovat ve středu 13. dubna 2016 v 16:00. Hráči, kteří mají přístup do uzavřené bety, budou moci pokračovat v hraní do této doby,“ dočteme se na oficiálním fóru.

Microsoft zakázal nákup in-game peněz a investované peníze do hry budou hráčům vráceni.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama