Přežívání v zamořeném Dying Light bude nečekaně dlouhé
Dying Light Novinka Přežívání v zamořeném Dying Light bude nečekaně dlouhé

Přežívání v zamořeném Dying Light bude nečekaně dlouhé

Michal Burian

Michal Burian

11

Podle vyjádření samotného studia má nabídnout dobrodružství čítající přes 50 hodin hraní.

Reklama

Nacházející open-world zombie hra Dying Light od Techlandu (tvůrci Dead Island) bude nečekaně dlouhá. Podle vyjádření samotného studia má nabídnout dobrodružství čítající přes 50 hodin hraní.

Bohužel zatím nevíme, co přesně se do této doby vztahuje, pravděpodobně to ale nebude čistě hlavní příběhová část hry. To by bylo ještě větším překvapením.

Dying Light nabídne rovněž Be the Zombie mód, který zpřístupníte za předobjednávku hry, a umožní vám vžít se do velmi smrtícího zombíka s názvem Night Hunter. S ním se budete moci infiltrovat do hry jiného hráče a napadnout ho. Spolehnout se budete moci na jedinečné pohyby a schopnosti.

Be the Zombie režim bude k dispozici na všech platformách. To znamená PC, PlayStation 4, Xbox One, PS3 a X360. Dying Light vyjde 30. ledna. Ukázku z něho sledujte zde.

,,Hra je obrovská, nabídne dokonalý zážitek z přežívání v zombie světě. Přidali jsme další zajímavé prvky, třeba nepředvídatelné přežívání v noci. On-line hráči mohou čelit hrozně v podobě invaze jiného hráče, který na sebe vezme podobu extrémně nebezpečného lidského mutanta Night Huntera," dodal pro GameSpot producent Tymon Smektala.

Obrázky z módu Be the Zombie

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama