Přeživší ve State of Decay 2 budou jedineční
State of Decay 2 Novinka Přeživší ve State of Decay 2 budou jedineční

Přeživší ve State of Decay 2 budou jedineční

Michal Burian

Michal Burian

Každý přeživší bude mít jedinečnou kombinaci vzhledu, vlastností a potřeb.

Reklama

Pokračování survival akce State of Decay jde ve šlépějích svého předchůdce. Tvůrci ze studia Undead Labs v blogovém příspěvku potvrdili, že každý přeživší nacházející se v tomto světě bude jedinečný. Postará se o to jedinečná kombinace vzhledu, vlastností a potřeb, která vygeneruje jejich tváře, oblečení i osobnost. Díky tomu nemá být ve State of Decay 2 stejný přeživší, což se v některých hrách čas od času stává, že narazíte na stejnou postavu.

Při vytváření modelů přeživších pomohlo více než sto lidí z přátel a rodinných příslušníků vývojářů, stejně tak se zapojili sami autoři hry a také vybraní členové z komunity.

Stejně jako v jedničce, i ve dvojce bude záležet pouze na vás, jak přednosti jednotlivých přeživších využijete ve svůj prospěch a pro svou strategii ve snaze dožít se dalšího dne v tomto nebezpečném, zamořeném světě.

State of Decay 2 vyjde v letošním roce na Xbox One a PC s Windows 10. V tento den budou ve hře tři mapy. Každá mapa bude zhruba odpovídat velikosti mapy z prvního dílu a celkově budou různorodé. Lokality budou zasazeny do mírně odlišného prostředí s různými památkami, místy, misemi a body pro využití strategického postupu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama