Příběh Uncharted s vydáním The Lost Legacy nekončí
Uncharted: The Lost Legacy Novinka Příběh Uncharted s vydáním The Lost Legacy nekončí

Příběh Uncharted s vydáním The Lost Legacy nekončí

Michal Burian

Michal Burian

20

Dobrodružství Nathana Drakea skončilo, ale nabízí se další příběhy ze světa této oblíbené série.

Reklama

Pamatujete si jak zástupci studia Naughty Dog vyhrožovali, že je loňské Uncharted 4: A Thief's End posledním dílem série? Netrvalo dlouho a své vyjádření, kterým vyděsili miliony fanoušků po celém světě, zmírnili a nechali se slyšet, že Uncharted 4 je posledním dílem, ve kterém budeme hrát za oblíbeného Nathana Drakea. S tím jde ruku v ruce samostatné rozšíření Uncharted: The Lost Legacy. V něm se podíváme do indických hor v kůži Chloe Frazer.

Původně mělo jít o obyčejné DLC, časem ale obsah narostl a The Lost Legacy se téměř vyrovná plnohodnotnému dílu, i když nebude tak rozsáhlé jako zmíněné Uncharted 4.

Vraťme se ale zpět k dnešní zprávě. Lidé z Naughty Dog otočili. V rozhovoru pro britský Eurogamer scénárista a režisér Shaun Escayg prohlásil, že Uncharted bude po cestě Chloe pokračovat.

„Neřekl bych, že je to konec. Tento zlodějský svět je obrovský a nachází se v něm spousta postav. Než jsme se rozhodli pro příběh s Chloe, zvažovali jsme Sullivana, podívali jsme se na Cuttera a jejich seznámení. Přemýšleli jsme o tom, jaký příběh by byl pro nás ten správný, aby byl zajímavý a přinesl něco nového. A právě Chloe byla tou postavou, kterou jsme hledali. Ale říkat, že je svět Uncharted uzavřen... Pochybuji, že tomu tak je.“

Pochopitelně to neznamená, že se Naughty Dog hned vrhne na zbrusu nový díl, ale zároveň tým nehází flintu do žita a chce nadále přinášet nová dobrodružství ze světa Uncharted. Je dost pravděpodobné, že se po The Lost Legacy zaměří na The Last of Us 2 a poté třeba i na něco zbrusu nového. Každopádně, v budoucnu bude pro tohle americké studio těžké nahradit hodně oblíbeného hrdinu, kterým Nathan Drake bez debat je. Nebo máte nápad, s čím by se mohlo plnohodnotné Uncharted vytasit?

Uncharted: The Lost Legacy vyjde 23. srpna 2017 na PlayStation 4 a obsáhne české titulky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama