Příběhové DLC pro Uncharted 4 je tím největším v historii Naughty Dog
Novinka Příběhové DLC pro Uncharted 4 je tím největším v historii Naughty Dog

Příběhové DLC pro Uncharted 4 je tím největším v historii Naughty Dog

Michal Burian

Michal Burian

17

Vypadá to, že bude stand-alone, stejně jako u The Last of Us.

Reklama

Varování: Poslední odstavec obsahuje spoilery pro hráče, kteří Uncharted 4 nedohráli. Číst jen na vlastní nebezpečí.

Fanoušci Uncharted se museli vyrovnat s tím, že příběh Nathana Drakea nebude pokračovat. Stále ale existuje šance, že se s populárním hledačem pokladů rozloučíme v plánovaném příběhovém rozšíření, které Naughty Dog slíbili ještě před vydáním Uncharted 4. Na oznámení této expanze ale stále čekáme.

Brzy bychom se mohli dočkat. Troy Baker, který namluvil Samuela Drakea, se nedávno nechal slyšet, že představení by mělo být již brzy. Velkou příležitost má Sony na PlayStation Experience. Tahle speciální tisková konference se uskuteční 3. a 4. prosince v Anaheimu.

Příběhové rozšíření má být vůbec tím největším v historii Naughty Dog a dle důvěryhodných zdrojů serveru LetsPlayVideoGames má být stand-alone, stejně jako Left Behind u The Last of Us. To znamená, že expanze nebude vyžadovat původní hru. Je tak otázkou, co nás v tomhle rozšíření čeká.

Nabízí se více možností. Mohli bychom se podívat do minulosti a dozvědět se ještě více o hlavním hrdinovi, případně by scénáristé mohli pokračovat tam kde Uncharted 4 skončilo. Troy Baker se před časem nechal slyšet, že v Naughty Dog uvažovali nad novým dobrodružstvím. V něm by se dcera Nathana za doprovodu otce a strýčka vydala hledat nějaký poklad. Potom ale přišli scénáristé s něčím mnohem zajímavějším – prý nás čeká další dobrodružství Nathana a Samuela, ve kterém nebude dcera Nathana figurovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama