Příběhový filmeček o změně světa v Deus Ex: Mankind Divided
Deus Ex Novinka Příběhový filmeček o změně světa v Deus Ex: Mankind Divided

Příběhový filmeček o změně světa v Deus Ex: Mankind Divided

Martin Cvrček

Martin Cvrček

15

Co se stalo, když lidé ztratili kontrolu nad svými technologiemi? Jaký je rozdíl mezi jedinci s augmentací a bez jakýchkoliv implantátů? <strong>Aktualizováno o obrázek s českými cedulemi.</strong>

Reklama

Update: Na konci včera vydaného filmečku o segregaci augmentovaných lidí se objevil další obrázek, který můžete naskenovat za pomoci aplikace Deus Ex Universe, dostupnou na Android a iOS. Díky němu se vám zpřístupní nový obrázek, tentokrát kolekce několika cedulí, které ilustrují rozdělení společnosti na čisté lidi a jedince s augmentacemi.

Cedule očividně pochází z České republiky, protože na většině z nich je k vidění čeština. Náš mateřský jazyk sice v některých případech trochu skřípe a další dělají dojem, že je někdo prohnal Google překladačem, ale je určitě zajímavé vidět, kolik prostoru se událostem v ČR ve světě Deus Ex stále dostává.

Původní zpráva (26. 5. 17:03): 23. srpna letošního roku se na pultech obchodů objeví Deus Ex: Mankind Divided ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Nový, téměř čtyřminutový filmeček přibližuje příběhové pozadí o segregaci augmentovaných jedinců.

„V roce 2027 augmentovaní lidé po celém světě začali trpět extrémními psychotickými bludy, ztratili nad sebou kontrolu a začali napadat lidi. Zemřely miliony lidí. Stovky tisíc dalších bylo zraněno nebo dokonce zmrzačeno,“ přibližují situaci vývojáři.

„V návaznosti na tuhle globální katastrofu je společnost rozdělená nenávistí, předsudky a strachem a mnoho zemí příjímá tvrdé zákony. Nejdůležitější z nich je vysoce kontroverzní zákon “Human Restoration Act,” který má izolovat augmentované jedince a držet je daleko od 'přirozených' lidí.“

Tohle všechno se stalo i v České republice, na jejímž území se nachází ghetto pro augmentované jedince známé jako Golem City.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama