Příběhy skřetů v novém traileru Middle-earth: Shadow of War
Middle-earth: Shadow of War Novinka Příběhy skřetů v novém traileru Middle-earth: Shadow of War

Příběhy skřetů v novém traileru Middle-earth: Shadow of War

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2

Někteří skřeti vás budou rádi následovat, když se k nim zachováte milosrdně. Jiní vás budou nenávidět.

Reklama

Marketingová masáž spojená s Middle-earth: Shadow of War pokračuje. Tentokrát tu máme poměrně netradiční trailer, který se zaměřuje na pohled skřetů. Ty si můžete díky novému Prstenu moci podrobit, aby za vás následně bojovali. Když kupříkladu nějakého ohavného skřeta ušetříte, může vám být vděčný. Následně bude jeho pohled na hlavního hrdinu Taliona a ducha elfa Celebrimbora poněkud vřelý a rád za vás bude bojovat.

Oproti tomu když někoho kupříkladu zmrzačíte, bude vás nenávidět. Tvůrci slibují, že každý skřet bude mít s vámi nějaký osobní vztah a že nic nebude zapomenuto. Samozřejmě si ale můžeme pokládat otázku, jestli je Nemesis systém opravdu tak propracovaný, že si bude každý skřet pamatovat, jak jste se k němu zachovali, a podle toho s vámi bude jednat.

Také může jít jen o pouhé sliby, po nichž bude následovat realita v podobě zjednodušeného nebo naskriptovaného systému. O tom se budeme nejspíš moci naplno přesvědčit až 10. října, kdy Middle-earth: Shadow of War vychází pro PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama