Přiblížen obsah Deluxe edice Life is Strange: Before the Storm
Novinka Přiblížen obsah Deluxe edice Life is Strange: Before the Storm

Přiblížen obsah Deluxe edice Life is Strange: Before the Storm

Martin Cvrček

Martin Cvrček

19

Bonusová epizoda, v níž si zahrajeme za Max, možnost poskládat si vlastní seznam skladeb nebo několik exkluzivních obleků pro Chloe.

Reklama

Už nějakou dobu víme, že kromě základní edice Life is Strange: Before the Storm bude k dostání také Deluxe edice. Ta kromě tří epizod série, která se odehrává před událostmi původního Life is Strange, nabídne nějaký ten obsah navíc. Nyní jsme se dočkali traileru, který ten obsah přibližuje.

Největším lákadlem má být bonusová epizoda Farewell, v níž si naposled zahrajeme za Max, protagonistku původní hry. Nutno však podotknout, že tato epizoda je k dostání pouze v rámci Deluxe edice. Jinými slovy, i když si zakoupíte celou sérii nebo první epizodu a k ní Season Pass, k Farewell se bez vlastnictví Deluxe edice nedostanete.

Kromě bonusové epizody, která už hezkých pár týdnů vyvolává otázku, jak moc tímto způsobem Square Enix zametá podlahu s hráči, kteří si nepřiplatí, nabízí Deluxe edice ještě režim Mixtape. Díky němu si můžete poskládat vlastní seznam licencovaných skladeb ve hře a následně je poslouchat během jedné z cut-scén.

Poslední položkou Deluxe edice je exkluzivní balík oblečení pro hlavní hrdinku Chloe, zahrnující obleky Punk Doe, Hawt Dawg Man a Illuminati. Jestli máte o tohle všechno zájem, budete si muset připlatit zhruba 8 euro. Právě takový je momentálně cenový rozdíl mezi základním Life is Strange: Before the Storm a Deluxe edicí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama