Přiblížen Raid mód z Resident Evil: Revelations 2
Resident Evil: Revelations 2 Novinka Přiblížen Raid mód z Resident Evil: Revelations 2

Přiblížen Raid mód z Resident Evil: Revelations 2

Michal Burian

Michal Burian

1

Vyberete si postavu, upravíte si ji a pustíte se s kamarádem do kooperace.

Reklama

Capcom aktualizoval oficiální stránky Resident Evil: Revelations 2. Díky tomu jsme se dozvěděli podrobnosti o multiplayerovém módu Raid.

Pokud si vyberete Raid režim, na začátku si vyberete postavu, zvolíte si zbraně a vybavení a pustíte se s druhým kamarádem do kooperace. Výrobce Raid popisuje jako náročný mód, kde budete střílet a snažit se získat kořist. Bok po boku se svým kamarádem se budete snažit přežít proti armádě nepřátelům, kteří budou rozděleni do několika fází. Čím se budete dostávat dál, tím těžší to budete mít. Musíte se tak snažit získat nové silnější zbraně, abyste později dokázali uspět. Jde o nekonečnou smyčku, u které se podle vývojářů můžete stovky hodin skvěle bavit.

V Raid módu budete mít na výběr spoustu hrdinů, každý hráč by si měl najít toho svého. Hlavním cílem bude dostat se přes nepřátele až k hlavnímu protivníkovi, s kterým se utkáte na konci každé etapy.

První epizoda Resident Evil: Revelations 2 vyjde 17. února 2015. Kompletní hra na disku bude v prodeji od 10. března. Více se o jednotlivých epizodách a jejich datech vydání dočtete zde.

Nové obrázky z Raid módu

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama