Připravovaný Mad Max nebude mít multiplayer
Mad Max Novinka Připravovaný Mad Max nebude mít multiplayer

Připravovaný Mad Max nebude mít multiplayer

Michal Burian

Michal Burian

12

Vývojáři stojící za Just Cause se rozhodli, že jejich připravovaná akce odehrávající se v otevřeném světě nabídne čistě singleplayerový zážitek.

Reklama

Mnozí z vás po přečtení nadpisu a perexu jásají, druhá skupinka může být naštvaná a tvrdit, že nehodlá utrácet peníze za hru, která obsáhne pouze singleplayer. Ať už se řadíte na jakoukoliv stranu, tak stále není nic tak úplně jisté. Vydavatelská společnost Warner Bros totiž prozradila, že otevřená akce Mad Max v současné době neobsahuje multiplayer. To ale neznamená, že bychom se ho jednoho dne přeci jen nemohli dočkat.

"V této době nemáme ve hře multiplayer. Soustředíme se na silný zážitek ze hry jednoho hráče," citoval server GameSpot kreativního ředitele Franka Rookea. Ono to dává celkem smysl, vždyť Šílený Max je přeci jen samotář a tvůrci se chtějí zaměřit právě na tento aspekt.

Hra Mad Max byla odhalena v průběhu tiskové konference Sony na E3 a půjde o otevřenou akci z pohledu třetí osoby v post-apokalyptickém světě, kde pro přežití potřebujete silné a dobře vyzbrojené vozidlo.

Titul je v současné době ve vývoji pro PlayStation 4, Xbox One a PC. V plánu je na příští rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama