Příští rok pokračování The Surge
The Surge 2 Novinka Příští rok pokračování The Surge

Příští rok pokračování The Surge

Michal Burian

Michal Burian

4

Hardcore akční RPG titul z loňského května dostane pokračování.

Reklama

Německému studio Deck13 to tentokrát vyšlo a vedení může být s největší pravděpodobností rádo, že se před několika lety nedohodli se společností City Interactive na pokračování Lords of the Fallen. Místo toho získali na svou stranu Focus Home a mohli loni v květnu vydat The Surge. Hardcore akční RPG titul na počítačích a konzolích PlayStation 4 a Xbox One hráče a novináře zaujmul. Naše recenze zde.

Komunitu potěší vývoj The Surge 2. Druhý díl vyjde v roce 2019 na PC a nespecifikované konzole (očekáváme minimálně PS4 a Xbox One). The Surge 2 má nabídnout to, co si fanoušci oblíbili v jedničce. To znamená hardcore boje s využitím unikátního, dynamického systému zaměřeného na končetiny nepřátel a progres hlavního hrdiny. Ten bude navíc rozšířen. To samé lze napsat i o boji. Vývojáři lákají na brutální a taktický boj s vylepšeným systémem končetin. Opět tak bude kladen důraz na to, abyste se zaměřili na část těla svého protivníka. Kupříkladu si vyberete levou ruku, ve které drží mocnou zbraň, která by se vám hodila. Když budete dostatečně opatrní, tak zbraň získáte nepoškozenou.

The Surge 2 se bude odehrávat ve zbrusu novém prostředí, které nahradí zdánlivě opuštěný průmyslový komplex a zábavní park z DLC. Tím prostředím bude rozsáhlé, zdevastované město s většími a ambicióznějšími úrovněmi. Další novinkou bude větší výběr schopností, zbraní, implantátů a dronů.

Další detaily o The Surge 2 se dozvíme dnes odpoledne nebo v průběhu zítřejšího dne. Focus Home totiž v Paříži pořádá akci Le What’s Next de Focus, kde odhalí své připravované hry. Krom jiného dojde na Farming Simulator 19.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama