Příští rok zastavíme apokalypsu, vyjdou Darksiders 3
Darksiders 3 Novinka Příští rok zastavíme apokalypsu, vyjdou Darksiders 3

Příští rok zastavíme apokalypsu, vyjdou Darksiders 3

Michal Burian

Michal Burian

36

V kůži čarodějnice Fury obnovíme rovnováhu mezi dobrem a zlem na Zemi. <strong>Aktualizováno o trailer a HW nároky</strong>.

Reklama

Nikdo nepochyboval o tom, že společnost THQ Nordic (dříve Nordic Games), která v aukci o majetek zkrachovalé THQ koupila většinu značek, bude pokračovat ve vývoji série Darksiders. Nedávno jsme se dočkali rozšíření druhého dílu na konzole současné generace, v příštím roce bude apokalypsa pokračovat prostřednictvím třetího dílu.

Předčasně ho odhalil obchod Amazon. Ten tvrdí, že vývoj má na starost studio Gunfire Games, kde pracuje spousta původních tvůrců Darksiders. Pokračování má vyjít v příštím roce na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

V Darksiders 3 budeme hrát za čarodějnici jménem Fury, která za pomoci biče a magie musí obnovit rovnováhu mezi dobrem a zlem na Zemi. Během dobrodružství budeme prozkoumávat otevřený post-apokalypsický svět s různým prostředím. Postupně odhalíme tajemství a hlavně musíme porazit sedm smrtelných hříšníků a jejich služebníky, od mystických bytosti až po degenerovaná stvoření.

Fury je popisována jako nejvíce nepředvídatelná a tajemná ze čtyř jezdců apokalypsy - Smrt, Strife, Fury a Válka. Fury má zároveň k dispozici několik podob. Každá podoba zahrnuje jiné zbraně, pohyby a schopnosti.

Podívejte se na první obrázky a trailer, který se pár hodin po uniku objevil a potvrdil příchod hry. Video přineslo ho IGN a potvrdilo informace od Amazonu. Tisková zpráva popisuje Darksiders 3 jako akční hack-n-slash adventuru.

Minimální (předběžné) požadavky

Vývojáři upozorňují, že se mohou ještě změnit.

OS: Windows 7 / 8 / 10 64 bit Procesor: Intel Core i5-2400, AMD FX-6100 nebo lepší Operační paměť: 6 GB RAM Grafika: podporující nejnovější Shader Model 5 a 2 GB VRAM DirectX: Verze 11 Místo na disku: 15 GB

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama