Pro PlayStation VR oznámeny hry Gunship Battle 2 VR, Hellgate VR nebo White Day: Swan Song
Novinka Pro PlayStation VR oznámeny hry Gunship Battle 2 VR, Hellgate VR nebo White Day: Swan Song

Pro PlayStation VR oznámeny hry Gunship Battle 2 VR, Hellgate VR nebo White Day: Swan Song

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Nové VR hry dorazí překvapivě z Koreje.

Reklama

Společnost Sony Interactive Entertainment Korea oznámila během konference Developer Conference PlayStation řadu nových titulů pro PlayStation VR. I když ne všechny jsou úplně nové.

Prvním z nich je Gunship Battle 2 VR od studia Joycity. Jde o teprve druhý titul těchto vývojářů pro PlayStation 4, ale jde vlastně o Gunship Battle 3D ve verzi pro virtuální realitu. Mimo jiné, prvním PlayStation 4 titulem od Joycity je sportovní 3on3 Freestyle, který má vyjít tento měsíc.

S další hrou jste se již mohli před pár lety setkat. Jde o Hellgate VR od Hanbit Softu, který chce svou skoro zapomenutou značku Hellgate znovu oživit v podobě first-person střílečky pro virtuální realitu. Prozatím známe pouze název Hellgate VR a pro PlayStation VR má vyjít někdy v druhé polovině roku 2017.

Dalším titulem je White Day: Swan Song od ROI Games. Aby nedošlo k záměně, tak trochu slov na vysvětlenou. White Day pro PlayStation VR sice byla odhalena již loni v listopadu, ale tvůrci připravili zcela nový titul. V současné době se připravuje PC remake již vydané hry pro mobilní zařízení s názvem White Day: A Labyrinth Named School. White Day: Swan Song pro PlayStation VR se odehrává šest let před událostmi předně jmenované hry a má vyjít v druhé polovině roku 2016.

Posledním titulem je VR střílečka Mortal Blitz od Skonec Entertainment. Ta byla poprvé oznámena v listopadu roku 2015, ale až teď vám ji můžeme ukázat v traileru. Vydání je naplánováno na říjen 2016.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama