Proč nebude mít Uncharted 3 příběhové DLC?
Uncharted 3: Drake’s Deception Novinka Proč nebude mít Uncharted 3 příběhové DLC?

Proč nebude mít Uncharted 3 příběhové DLC?

Michal Burian

Michal Burian

18

Tvůrci prozradili, že v Naughty Dog aktuálně pracují na své další hře, která nenabízí prostor k vytvoření příběhového DLC pro Uncharted 3 <strong>+ první recenze</strong>.

Reklama

Očekávaná akční adventura Uncharted 3: Drake’s Deception, stejně jako její předchůdce, dostane plnou podporu po vydání. Těšit se můžete na nový obsah do kooperativního multiplayeru a na mnoho dalších maličkostí. Nedočkáte se ale žádného nového obsahu do singleplayerové části.

"Jde o velmi zvláštní důvod. Když jsme si sedli a chtěli jsme udělat nějaké singleplayerové DLC, uvědomili jsme si, že nemáme tolik času," prozradil herní režisér Justin Richmond v rozhovoru pro britský Eurogamer.

"Raději budeme dělat na nové hře, než se zabývat epizodickým obsahem. Jsme malá skupinka lidí, nemůžeme si dovolit, aby celý tým pracoval na DLC."

Na vývoji Uncharted 3 se podílelo 90 lidí, což je téměř pětina z těch, které Activision zaměstnává při vývoji Call of Duty.

Uncharted 3: Drake’s Deception vychází 2. listopadu tohoto roku s českými titulky exkluzivně pro PlayStation 3. Zároveň s tímto rozhovorem se na internetu objevila zpráva o první recenzi. Španělský magazín Playmania udělil Uncharted 3 krásných 9,9/10 – druhému dílu dal 9.5/10.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama