Procedurálně generované dungeony lákadlem Sundered
Novinka Procedurálně generované dungeony lákadlem Sundered

Procedurálně generované dungeony lákadlem Sundered

LakilukCZ

LakilukCZ

1

Po úspěchu Jotun pro nás Thunder Lotus Games chystají novou hru.

Reklama

Thunder Lotus Games vydali v minulém roce Jotun (karta na Steamu). Ručně kreslenou explorativní hru založenou na severské mytologii. Tento styl grafiky se tvůrci rozhodli uplatnit i v jejich nové hře Sundered. Velmi temně vyhlížející plošinovce, jejímž hlavním atributem má být prozkoumávání procedurálně generovaného dungeonu naplněného spoustou různých nepřátel. Třešničkou na dortu pak budou souboje s ohromnými bossy. Osamoceného poutníka Eshe, který rozhodně nebude mít lehkou situaci, budete vylepšovat pomocí sesbíraných „shards“. Jako důkaz obtížnosti hry je příslib postupného poškozování schopností.

Kreativní ředitel studia Will Dubé v rámci kampaně na Kickstarteru blíže představuje hru a prosí o příspěvek. Základní suma peněz byla stanovena na 25 000 kanadských dolarů. Tato částka byla již dávno překonána. Skvělý úspěch, uvážíme-li, že byl Kickstarter spuštěn teprve včera.

Pokud vše půjde podle plánu, dočkáme se hry již v červenci letošního roku na PC a PlayStation 4. Očekávat máme desetihodinové dobrodružství.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama