Prohlédněte si prostředí Deus Ex: Mankind Divided ve virtuální realitě
Deus Ex Novinka Prohlédněte si prostředí Deus Ex: Mankind Divided ve virtuální realitě

Prohlédněte si prostředí Deus Ex: Mankind Divided ve virtuální realitě

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Bezplatná VR hříčka vám umožní prohlédnout si ve virtuální realitě čtyři lokality ze hry a výběr modelů postav. Navíc došlo k samostatnému vydání herního módu Breach.

Reklama

Tvůrci nového Deus Ex ze studia Eidos Montreal a vydavatelé ze Square Enix se rozjeli. Přes noc jsme se dozvěděli datum vydání a první detaily o druhém DLC pro Mankind Divided, které nese název A Criminal Past. Teď bez jakéhokoliv předešlého oznámení došlo k vydání bezplatného produktu s názvem Deus Ex: Mankind Divided - VR Experience.

Jak už napovídá název a koneckonců i nadpis a perex této novinky, jedná se o VR hříčku, díky níž si můžete za pomoci headsetu virtuální reality prohlédnout čtyři lokality z Mankind Divided, které zahrnují Dubaj, ghetto Golem City na území České republiky a pražský byt Adama Jensena.

Součástí VR Experience je i možnost prohlédnout si zblízka vybrané modely hlavních postav a NPC. To všechno poháněné Dawn enginem, na němž běží i samotný Deus Ex: Mankind Divided. Ke spuštění a hraní virtuální prohlídky však nemusíte Mankind Divided vůbec vlastnit.

VR Experience je v tuto chvíli k dispozici jen pro PC, nicméně jsou podporovány všechny důležité headsety a technologie, které jsou podporovány Steamem, tedy HTC Vive, Oculus Rift i OSVR. O tom, kdy a jestli vůbec dojde k podpoře PlayStation VR, zatím nepadlo ani slovo.

Aby toho nebylo málo, na Steamu si můžete také samostatně stáhnout herní mód Breach, který byl původně vydán jako součást Mankind Divided. Jde o free-to-play záležitost kombinující prvky střílečky a logické hry v jednoduchém virtuálním prostředí, přičemž se po vás chce extrahovat data z přísně střežených serverů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama