Project Cars se šampionátem Formule 1
Project CARS Novinka Project Cars se šampionátem Formule 1

Project Cars se šampionátem Formule 1

Michal Burian

Michal Burian

10

Slightly Mad Studios se chtějí zavděčit všem hráčům, proto jejich závody Project Cars nabídnou širokou škálu nejrůznějších vozidel.

Reklama

Pokud jde o auta, každý má jiný vkus. Někteří milují elegantní, hladké linie italských supersportů, zatímco jiní milují hrubou sílu amerických bouráků. My všichni máme své oblíbence v motoristickém sportu, ať už jde o auta, týmy nebo jezdce, začali vývojáři ze Slightly Mad Studios.

Milujeme auta, což je důvod, proč chceme v Project CARS pokrýt všechny styly a formy závodění. Nyní, když je sezóna 2014 Formule 1 v plném proudu, podíváme se blíže na první stroje z nabídky Modern Open Wheel.

Nejde o nic menšího než o vozy Formule 1. V Project Cars budou nejrůznější typy formulí, od čtyřválců až po V8 s pokročilým kinetickým energetickým systémem.

Ve hře dostanete možnost pustit se do kariéry, kdy budete naprostý nováček a postupně se budete dostávat na vrchol, nebo můžete skočit přímo do šampionátu a pokusit se stát se mistrem světa - volba je na vás.

Ať tak či onak, budete moci využívat celou řadu funkcí, které se budou blížit skutečnému závodění s formulí 1. Dbát budete muset na nastavení formule, stejně tak si natankovat potřebné množství paliva a rozhodnout se, jaké pneumatiky použijete. Budete si plánovat strategii, využívat pokročilé systémy pro snížení aerodynamického odporu, stejně tak dostávat informace o měnících se podmínkách na trati prostřednictvím vysílačky a pochopitelně nemůžete chybět testování před sezónou, kvalifikace a v neposlední řadě samotné závody na světově proslulých závodních okruzích.

Slightly Mad Studios se zatím nepodařilo získat licenci Formule 1. Jak nám ale potvrdil jeden z členů tvůrčího celku, budou se o ni pokoušet, abyste mohli závodit s reálnými týmy, jako je Ferrari, McLaren, Mercedes, Red Bull, Williams, Lotus apod.

Project Cars mohou kdykoliv hrát hráči, kteří přispěli v minulém roce na vývoj hry. Všichni ostatní si titul budou moci zakoupit na podzim letošního roku ve verzích pro PC, PlayStation 4, Xbox One, SteamOS nebo Wii U.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama