Proti pirátům se ve střílečce Metroid Prime: Federation Force postavíte 2. září
Metroid Prime: Federation Force Novinka Proti pirátům se ve střílečce Metroid Prime: Federation Force postavíte 2. září

Proti pirátům se ve střílečce Metroid Prime: Federation Force postavíte 2. září

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Nebo si můžete zahrát futuristický fotbal Blast Ball.

Reklama

Nová sci-fi střílečka Metroid Prime: Federation Force od Nexe Level Games vychází v Evropě pro 3DS po prázdninách, 2. září, takže jestli se chystáte v září do školy, možná si budete muset dát odklad.

Zajímavé je, že v Japonsku je termín vydání od původního 25. června odložen až na 25. srpna, takže se celkem hodně přiblížilo západnímu uvolnění hry. Tvůrci prý potřebují delší čas na úpravy spojené s vyvážením hratelnosti tohoto titulu.

Metroid Prime: Federation Force je sci-fi FPS, ve které se proti sobě postaví Galactic Federation a Space Piratess. Budete členem čtyřčlenné čety vojáků, ale stejně jako u jakéhokoli RPG si hráči mohou přizpůsobit svou "roli" ve hře. Můžete se tak více zaměřit na zbraně nebo třeba na léčení spoluhráčů.

Hratelnou verzi titulu bude možné vyzkoušet již tento víkend na PAX East v Bostonu.

Nintendo na svých stránkách hru dále přibližuje. Galaxie nežije v míru. Samus možná vyhrála poslední bitvu, ale válka s vesmírnými piráty ještě zdaleka nekončí. Přihlaste se k armádě Federace a připojte se v této multiplayerové sci-fi střílečce přes místní připojení nebo online ke čtyřčlenné četě. Bojujte se svými parťáky ve specializovaných Mech oblecích a zbavte se vesmírných pirátů a dalších hrozeb, které na vás číhají.

Na misi se můžete vydat buď sami, nebo se třemi kamarády, se kterými budete silnější a také si budete moct dovolit používat promyšlenější strategie. V každé misi si volíte svou roli v týmu tak, že si vyberete jednu ze čtyř různých zbraní a MODů, se kterými upravujete svůj Mech a maximalizujete tak svou šanci na přežití. Ať už se chcete soustředit na uzdravování spojenců, nebo chcete raději rozšířit svůj arzenál, vaší největší výhodou je spolupráce. Spolupracujte, plňte mise a porážejte bossy a agresivní monstra jako jedna jednotka. Nebezpečný svět Metroidu vám leží u nohou. Uctěte svůj slib jej chránit a bojujte… dokud ještě máte za co bojovat. Přichází další kapitola ságy Metroid Prime.

Ale tím to vše nekončí. Titul také obsahuje Metroid Prime: Blast Ball, což je originální a futuristický sport na způsob fotbalu. Každý hráč ovládá jeden Mech a jeho úkolem je střílet na obrovský míč a pokusit se ho tak dostat do soupeřovy branky. V multiplayerových zápasech hrají tři proti třem a vyhrává tým, který první získá tři body nebo nasbírá více bodů během pěti minut. Během zápasu se náhodně objevují tři druhy předmětů a klíčem k vítězství je vědět jak a kdy je správně použít. Díky intuitivnímu ovládání a jednoduchým pravidlům si tuto hru může zahrát kdokoliv a kdykoliv.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama