Protipirátská ochrana Denuvo v Total War: Warhammer
Total War: Warhammer Novinka Protipirátská ochrana Denuvo v Total War: Warhammer

Protipirátská ochrana Denuvo v Total War: Warhammer

Michal Burian

Michal Burian

49

Denuvo bude bránit cracknutí hry, o samotnou ochranu se postará Steam.

Reklama

Po Just Cause 3, Far Cry Primal nebo Rise of the Tomb Raider se na seznam her využívající protipirátskou ochranu Denuvo přidává strategie Total War: Warhammer. Sega si od licencování rakouské ochrany slibuje, že se prodá více kusů. Jak jsme vás již dříve informovali, pirátské skupiny mají velké problémy Denuvo prolomit, respektive se jim to ještě moc nepodařilo, což je pro vydavatele lákavé. Navíc rakouská firma neustále svůj software aktualizuje a vylepšuje.

Denuvo je pro vydavatelské společnosti plusem, ale hráči se právem obávají. Na oficiálním fóru Total War: Warhammer to dávají hlasitě najevo. Komunitní manažer se rozhodl jednat a vysvětlit hráčům, jak to s ochranou Denuvo bude v Total War: Warhammer.

Dobrou zprávou je, že vás nikdo nebude nutit k tomu, abyste při hraní hry byli připojeni k internetu. Při instalaci akorát bude vyžadovaná automatický aktivace přes Steam, tedy stejně jako v jiných hrách ze série Total War. Poté budete moci hrát offline.

Denuvo nemá mít vliv na modifikace, chrání akorát .exe soubor, který stejně mody nemění. Pokud budete vylepšovat svůj počítač, třeba o nový procesor, základní desku nebo budete aktualizovat operační systém, tak budete muset pravděpodobně hru znovu aktivovat. To znamená, že se budete muset připojit k internetu. Denuvo ale nebude omezovat počet instalací. Jediné omezení bude na 24 hodin, kdy během jednoho dne budete moci hru nainstalovat do maximálně pěti počítačů.

Na internetu se rovněž horlivě diskutuje o tom, že Denuvo poškozuje HDD nebo SDD. Creative Assembly tvrdí, že Denuvo nemá žádný vliv na HDD nebo SDD, protože pouze brání tomu, aby někdo cracknul hru. O samotnou ochranu (DRM) se potom stará Steam.

Total War: Warhammer vychází 24. května.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama