Průchod úvodem Persony 5 Royal
Persona 5 Novinka Průchod úvodem Persony 5 Royal

Průchod úvodem Persony 5 Royal

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4

Těšíte se na rozšířenou verzi hry? A dokážete vůbec rozeznat rozdíly?

Reklama

Persona 5 Royal vyjde v Japonsku jako Persona 5: The Royal již 31. října. Pokud netušíte, o co přesně jde (pro fanoušky série Persona naprosto irelevantní dotaz), tak Royal je vylepšenou verzí Persony 5 (naši recenzi najdete zde) pro PlayStation 4, tedy něco podobného, jako byla pro čtvrtou Personu verze Persona 4 Golden.

Persona 5 Royal nabídne dalšího člena skupiny Phantom Thief jménem Kasumi Yoshizawa, nový Palace, novou hudbu, další příběhové zápletky a interaktivní sociální prvky, hratelný třetí semestr a podporu PlayStationu 4 Pro. A mnoho dalších drobných změn a doplňků.

Atlus o této hře v prosinci loňského roku nejprve promluvil pouze jako o Personě 5 R a s úplným odhalením přišel až letos v dubnu. Vydání rozšířené verze P5 je, jak už bylo řečeno, v Japonsku naplánováno na 31. října, ale teprve nedávno Atlus prozradil, že v Severní Americe a Evropě se dočkáme této verze až na jaře příštího roku.

Níže se můžete podívat na 11 minut z úvodu rozšířené verze hry, tedy z prologu Persony 5 Royal, pořízené během akce Let’s Players Gathering! Persona 5 Royal Newcomer Preparation Special. Tento úvod obsahuje vůči původní verzi několik klíčových rozdílů, včetně nové postavy Kasumi Yoshizawy. Dokážete ale jen tak odhalit ty ostatní? Pokud ano, nebojte se pochlubit do komentářů.

(gameplay je v čase od 1:52:39 do 2:03:50)

Zdroj: Atlus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama