První a druhý díl série Shenmue pro hlavní platformy
Novinka První a druhý díl série Shenmue pro hlavní platformy

První a druhý díl série Shenmue pro hlavní platformy

Michal Burian

Michal Burian

7
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Definitivní verze s moderními prvky, včetně výběru moderního nebo klasického ovládání.

Reklama

Dnes potěšíme fanoušky série Shenmue. Pokud máte rádi tyhle hry, tak se koncem letošního roku můžete těšit na první a druhý díl. Oba zavítají na PC, PlayStation 4 a Xbox One, oznámila Sega a zároveň připomněla, že letos vyjde i Shenmue III pro PC a PS4. Xbox One verze u třetího dílu potvrzena nebyla.

„S hrdostí oznamujeme, že průkopnická epická sága Shenmue I & II vyjde pro novou generaci. Připravte se na napínavou cestu přes zážitky z Japonska, Hongkongu a Číny v nadčasovém příběhu o pomstě a tajemství. Shenmue I & II vydáme fyzicky i digitálně na PlayStation 4 a Xbox One společně s PC verzí přes Steam. Tato revoluční mistrovská díla přinášejí úchvatný příběh o odplatě, když se Ryo Haziku rozhodne pomstít smrt svého otce a pokusí se odhalit tajemství artefaktu zvaného Dračí zrcadlo,“ informuje Sega v tiskové zprávě.

Půjde o definitivní verzi těchto her, která zůstane věrna originálu s modernizovanými prvky, včetně škálovatelného rozlišení obrazu, možnosti vybrat si moderní nebo klasické ovládání, aktualizovaného uživatelského rozhraní a samozřejmě s volbou původního japonského nebo anglického dabingu. PC verze má navíc využít možnosti současných grafických karet.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama