Shenmue I a Shenmue II stihnou konec letních prázdnin
Novinka Shenmue I a Shenmue II stihnou konec letních prázdnin

Shenmue I a Shenmue II stihnou konec letních prázdnin

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Příběh o pomstě zavítá na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama

Před pár hodinami to byly jen spekulace založeny na informacích z Xbox Store a PlayStation Store. Teď už je to oficiálně. Společnost Sega potvrdila, že hry Shenmue I a Shenmue II vyjdou 21. srpna letošního roku ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Ve fyzické edici bude přibalen oboustranný plakát a obal bude zdobit originální artwork.

Podle vydavatele se máme těšit na nejlepší zážitek ve světě Shenmue. Uživatelské rozhraní bylo aktualizováno, zatímco hra vám umožní si vybrat mezi moderním nebo klasickým ovládáním. Vůbec poprvé bude po celém světě k dispozici japonský dabing.

Pustíte se znovu, případně poprvé do příběhu o pomstě, abyste v kůži hlavního hrdiny se jménem Ryo Hazuki vyřešili záhadnou vraždu svého otce? Postupně se podíváte do Japonska, Hongkongu a Číny v 80. letech a pro oddych si zahrajete arkádové hry, posbíráte sběratelské předměty nebo se zasmějete při kachních závodech.

První díl Shenmue původně vyšel v roce 1999 na Dreamcast, dvojka následovala v roce 2001 na stejnou platformu a o rok později se rozšířila na Xbox.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama