První detaily o F1 2012
F1 2012 Novinka První detaily o F1 2012

První detaily o F1 2012

Michal Burian

Michal Burian

7

Codemasters oficiálně odhalil letošní ročník závodů monopostů Formule 1 s jednou zajímavou novinkou <strong>+ trailer</strong>.

Reklama

V reálném světě vozů F1 probíhá v současné době menší revoluce (Sebastian Vettel z týmu Red Bull skončil v kvalifikaci na úvodní závod až na 6. místě a jeho týmový kolega Mark Webber na 5. – v minulém roce dominoval právě Vettel) a Codemasters odhalil F1 2012, oficiální hru šampionátu, jež vyjde letos v září pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360.

Kromě všech tratí, jezdců (i Kimi Räikkönen) a týmů se můžeme těšit na novinku v podobě módu Young Driver Test, což je testovací program pro mladé talentované jezdce, kteří se chtějí dostat do královny motorsportu.

Sezónu začnete jako naprostý zelenáč a svůj talent budete muset ukázat právě v testovacích jízdách. Pokud budete mít štěstí, vybere si vás jeden slabší tým, s kterým se následně pustíte do nefalšovaného závodění.

Z těchto informací se zdá, že se zúčastníme také předsezónního testování.

Samozřejmostí pak je závod na okruhu v Austinu (Texas), jenž bude hostit návrat americké Grand Prix, a zavítáme taktéž na Hockenheiman do Německa. Chybět nebude kooperační a klasický multiplayer a bohužel i ošklivé nosy letošních monopostů Formule 1 – až na McLaren.

Pro úplnost dodejme, že letos nevyjde pouze plnohodnotný díl v podání F1 2012, ale taktéž F1 Online: The Game, internetová hra v prohlížeči.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama