První detaily z Colin McRae: DiRT 3
DiRT 3 Novinka První detaily z Colin McRae: DiRT 3

První detaily z Colin McRae: DiRT 3

Michal Burian

Michal Burian

5

Sníh a led, dynamické počasí, divoká jízda na nejrůznějších tratích, splitsceen podpora, sponzoři a hvězdy. To a mnohem víc prozradilo nejnovější číslo časopisu Edge.

Reklama

Nejnovější číslo papírového zahraničního magazínu Edge přineslo první detaily o závodním rally titulu Colin McRae: DiRT 3, který byl v neděli odhalen prostřednictvím zajímavého debut traileru. Podle zmíněného časopisu se máme připravit na extrémní jízdu na sněhu a ledu s dynamickým počasím a divokou jízdou epickými tratěmi (slíbeno je přes 100 různých cest táhnoucí se Norskem, Aspenem, Monte Carlem a pláněmi Afriky). Chybět nebude ani splitsceen podpora, párty režimy (Transporter, Goldrush, Outbreak a Cat 'n' Mouse), reálné značky sponzorů a samozřejmě také hvězdy tohoto motosportu.

Matt Horsman, hlavní designer DiRT 3, pro Edge prozradil, že se jedná o největší rally hru, na které kdy pracoval. Nabízí prý mix moderních a klasických automobilů (bugginy i RAID trucky) s legendy, jako je například Morris Cooper. Pokud jste nebyli spokojeni s vymodelováním automobilů v DiRT 2, tak jsou prý podrobnější než kdykoliv dřív.

DiRT 3 bude disponovat novým režimem v kariéře. Podle všeho půjde o jakési dva týmy pracovníků a závodníků, kteří začínají závodit s vozy z 90. let. Kromě výše zmíněného budou mít hráči možnost nahrávat na YouTube své sestříhané záznamy a pochlubit se tak skvělým výsledkem, bezkonkurenční jízdou nebo nějakou extrémní situací.

Codemasters dodal, že přepracované bude také menu, které bude tentokrát více stylizované, což by prý mělo vyhovovat jak americkým, tak i evropským fanouškům. Potvrzeny byly také platformy, DiRT 3 se připravuje pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360 na příští rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama