První gameplay trailer a HW nároky nového Posla Smrti
Black Mirror Novinka První gameplay trailer a HW nároky nového Posla Smrti

První gameplay trailer a HW nároky nového Posla Smrti

Michal Burian

Michal Burian

23

Na restartu série Black Mirror pracují autoři her The Book of Unwritten Tales, The Dwarves a The Raven.

Reklama

V poslední době nám přišla od vás čtenářů spousta dotazů, zda nevíme něco nového o restartu série Black Mirror. Dnes pro vás konečně něco nového máme. Společnost THQ Nordic zveřejnila první trailer a přidala k němu minimální a doporučené hardwarové požadavky. Mohu vám prozradit, že Black Mirror již hrajeme a připravujeme pro vás recenzi.

Za vývojem restartu kdysi slavné a oblíbené série stojí studio KING Art Games, které vytvořilo hry The Book of Unwritten Tales, The Dwarves a The Raven. Z tiskové zprávy vyplývá že jde o kompletní restart point-and-click adventury s úplně novým příběhem. Ten nebude žádným způsobem navazovat na předešlé tři díly, tím pádem se bez obav do Black Mirroru budou moci pustit i hráči, kteří s původní sérií nemají žádné zkušenosti.

Tvůrci slibují gotický horor zaměřující se na atmosféru a psychickou úzkost. Duševní a psychologické aspekty tak opět budou hrát důležitou roli. Těšit se můžete na moderní grafiku, interakci s prostředím a na hlavního hrdinu Davida Gordona, s kterým se vypravíme do Skotska roku 1926. Po smrti svého otce navštíví David svůj rodný dům, kde odhalí tajemství.

Black Mirror vyjde 28. listopadu letošního roku ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hru předobjednáte v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Minimální požadavky

OS: Window 7, 8, 8.1, 10 (64bit) Procesor: Intel Q9650 / AMD Phenom II X4 940 Operační paměť: 8 GB RAM Grafika: GeForce GTX660 / Radeon 7870 – 2GB VRAM DirectX: Verze 11 Místo na disku: 11 GB

Doporučené požadavky

OS: Window 7, 8, 8.1, 10 (64bit) Procesor: Intel Core i7 3770 3,9 Ghz / AMD FX-8350 4 GHz Operační paměť: 8 GB RAM Grafika: GeForce GTX960 / Radeon R9 290 – 4GB VRAM DirectX: Verze 11 Místo na disku: 11 GB

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama