HITMAN 3 Novinka První minuty z hraní Hitman III

První minuty z hraní Hitman III

Dominik Tománek

Dominik Tománek

10
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Tvůrci představují pět minut gameplaye.

Reklama

Už je to nějaký čas od doby, kdy dánští vývojáři z IO Interactive začali fanoušky připravovat na nadcházející díl příběhu Agenta 47. Od samotného vydání nás nyní dělí pouhých pár týdnů, a tak se tvůrci, ve spolupráci se serverem Game Informer, rozhodli připomenout, že se Hitman 3 pomalu, ale jistě blíží.

V pětiminutovém videu se podíváme do otevírací mise z Dubaje, kam Agent 47 přiletěl na inauguraci, kde má za úkol zneškodnit dva agenty Providence Marcuse Stuyvesanta a Carla Ingrama. Nebyl by to pořádný výlet do Dubaje, kdybyste se nepodívali do pořádného mrakodrapu. Pokud jste tedy fanoušky luxusu a výšek, tak si misi určitě užijete. Celou infiltraci totiž odstartujete na vrcholu fiktivního mrakodrapu Burj Al-Ghazali.

První minuty z hraní Hitman III

Ukázka demonstruje všechno, co ze série World of Assassination trilogie dobře znáte. Ať už jde o kvalitně zpracované filmečky, měnění outfitů nebo taktické plížení. Vrátí se Lucas Grey, se kterým tentokrát 47 spojí síly nebo Diana Burnwood. Dubaj je jednou z šesti připravených lokací, kromě Spojených arabských emirátů se tedy podíváme do Berlína, Čchung-čchingu v Číně nebo Dartmoor v historické části Anglie.

Vydání nového dílu Hitmana ukončuje jednu éru IO Interactive. V listopadu však studio ohlásilo, že připravují bondovku s pracovním názvem "Project 007". Uvidíme tedy jestli se jejich zkušenosti se sérii Hitman nebo Kane & Lynch zúročí.

Hitman 3 vyjde 20. ledna na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama