První obrázky z připravované mapy pro Titanfall
Titanfall Novinka První obrázky z připravované mapy pro Titanfall

První obrázky z připravované mapy pro Titanfall

Redakce

Redakce

8

Dalo by se říci, že do hry přibude virtuální parkourové hřiště. Mapa bude součástí chystaného DLC, které vyjde příští měsíc.

Reklama

Respawn Entertainment odhalil první obrázky z nové mapy War Games, která rozšíří Titanfall příští měsíc. Mapa bude součástí Expedition DLC, které bylo oznámeno před dvěma týdny na konferenci PAX East. War Games je označováno jako "parkour hřiště", které je zasazeno do virtuální reality, kde budou piloti soupeřit v simulovaném prostředí Angel City, Rise a Airbase Sierra.

IMC začnou hru v budově připomínající leteckou základnu, zatímco Militia se ocitne v nočním Angel City. War Games je prý nejvíce "wallrunning friendly" mapa, kterou se jim mohlo podařit navrhnout.

Wargames je jednou ze třech nových map, které najdete v nadcházejícím DLC Expedition. Další dvě se jmenují Swampland a Runoff, avšak detaily ještě nejsou známy. Někdy v budoucnu nás také čeká nový herní mód 2v2 Last Titan Standing, který bude dostupný formou zdarma stažitelné aktualizace. Naproti tomu DLC Expedition vás vyjde na 10 dolarů. Bude však také součástí season pass, které stojí 25 dolarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama