První obrázky z RPG akce The Surge od autorů Lords of the Fallen
The Surge Novinka První obrázky z RPG akce The Surge od autorů Lords of the Fallen

První obrázky z RPG akce The Surge od autorů Lords of the Fallen

Michal Burian

Michal Burian

8

Dystopická budoucnost Země, náš svět se nachází na konci své životnosti.

Reklama

Studio Deck13 z německého Frankfurtu po dodělání hardcore RPG titulu Lords of the Fallen u vydavatelské společnosti City Interactive narazilo a rozhodlo se jít novou cestou. Svou pozornost zaměstnanci zaměřili na vývoj nadějné RPG akce The Surge, která vzniká ve spolupráci s Focus Home pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Datum vydání je ještě daleko, s hrou se počítá až v roce 2017. Dnes se alespoň můžeme podívat na první dva obrázky. Ty ukazují hrdinu vybaveného exoskeletonem, který slouží jako základ pro vylepšování. Upgradovat budete moci části brnění, zbraně nebo zařízení, které budete mít k dispozici.

The Surge se jinak odehrává v dystopické budoucnosti Země, náš svět se nachází na konci své životnosti. Po 60 až 70 letech od současnosti jsou města přelidněna a lidé si pomáhají, aby přežili. Populace rychle stárne a nepřipravené jedince nahrazují chytřejší roboti. Starší lidé postupně přicházejí o práci, což je nutí přestěhovat se na předměstí, kde pracují a bojují s nepřítelem za pomoci exoskeletonů.

„Svět a celé lidstvo se nachází ve velmi chmurné vizi budoucnosti, kde naše činy související s vývojem technologií, společností a vztahy k životnímu prostředí vedly k dekadentnímu stavu lidské civilizace,“ popisují tvůrci příběhové pozadí.

Více informací se o The Surge dočtete v našem předešlém zpravodajství.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama