​První obrázky z Yo-kai Watch 4​ pro Switch
Novinka ​První obrázky z Yo-kai Watch 4​ pro Switch

​První obrázky z Yo-kai Watch 4​ pro Switch

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo Switch Switch

Doprovází krátký teaser trailer.

Reklama

O novém dílu série Yo-kai Watch toho prozatím opravdu moc nevíme. Proto jsem o něm doposud psali pouze v krátkých zprávách v Jednohubkách. Těch nových informací ale stále není moc, nicméně díky CoroCoro Comic už aspoň známe přibližný termín vydání hry, který v Japonsku připadl ještě na letošní rok.

Časopis CoroCoro Comic také uveřejnil první screenshoty ze hry, které podle popisu vypadají daleko lépe, než přímé screenshoty ze série Yo-kai Watch z handhaldu 3DS. Další dva screenshoty nakonec vypustilo samo studio Level-5 a vy si je můžete prohlédnout níže spolu s artworky hlavních hrdinů.

Co tedy s jistotou o Yo-kai Watch 4 víme? Půjde patrně o velkolepé dobrodružství, větší, než na co jsme byli doposud zvyklí. Hráči budou moci opět cestovat v čase a prostoru a prohledávat světy hlavních hrdinů, kteří již nejsou jen dva. Každý ze světů, snad, bude obývat jeden z charakterů: Natsume, Keita a Shina. Každého z protagonistů bude doprovázet i konkrétní yo-kai: Jibanyan, Junior a Nekomata. Hádám tedy, že se celkem dočkáme tří prodejních verzí hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama