JP scéna: hrdinové z Persony 5 S nebo Granblue Fantasy: Versus
Tokyo Mirage Sessions #FE Encore Novinka JP scéna: hrdinové z Persony 5 S nebo Granblue Fantasy: Versus

JP scéna: hrdinové z Persony 5 S nebo Granblue Fantasy: Versus

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One
Reklama

V minulém přehledu novinek z japonské herní scény jste si mohli užít hlavně větší množství různých trailerů a dnešní novinky nebudou jiné. Nicméně se můžete těšit třeba na první hodinu z hraní Projectu Sakura Wars, oznámení vydání Is It Wrong To Try To Pick Up Girls In A Dungeon? Infinite Combate nebo se seznámíte se světem a bitvami v Tokyo Mirage Sessions #FE Encore.

Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers

Začneme hrou, která ještě doposud nemá stanoveno datum vydání na západě. Vlastně ani nevíme, jestli se k nám vůbec někdy dostane. Atlus totiž vydal nový trailer ke hře Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers, ve kterém nám představuje Yusuke Kitagawu, kterého v japonštině dabuje Tomokazu Sugita.

Vydání Persony 5 Scramble: Phantom Strikers v Japonsku je naplánováno na PlayStationu 4 a Switchi na 20. února 2020.


Star Ocean: First Departure R

Square Enix vypustil do světa startovní trailer ke Star Oceanu: First Departure R, který můžete sehnat pro PlayStation 4 prostřednictvím obchodu PlayStation Store a pro Switch prostřednictvím e-shopu Nintenda za 579 Kč nebo za 20,99 €.

Star Ocean: First Departure R byl původně na západě vydán pro PlayStation Portable a vypráví příběh mladého šermíře Roddicka a jeho společníků, kteří se spolu vydali najít lék na smrtelnou chorobu. Bohužel se jejich cesta zvrtla do obřího dobrodružství, které je dovedlo až za "moře hvězd".


Tokyo Mirage Sessions #FE Encore

Abych řekl pravdu, titul Tokyo Mirage Sessions #FE Encore mi úplně vypadl z hlavy. Přitom spojení světů série Fire Emblem a her od Atlusu je výborným nápadem a teď se tento crossover podívá i na Nintendo Switch. Pokud vás tato hra minula, tak jde o hru podobnou sérii Persona, kde Tokio napadlo interdimenzionální zlo, což vedlo ke vzniku různého nebezpečí.

Vy a vycházející hvězdy v podobě různých idolů, se budete muset spoléhat na svou vlastní tvůrčí sílu, projevující se ve hře jako ikonické postavy série Fire Emblem, a povedete tajnou válku proti duchům, kteří se živí kreativitou. Každé setkání v barevných dungeonech vás vtáhne do tahových bitev, které spojí princip boje série Fire Emblem a Shin Megami Tensei do jedné brutální harmonie.

Vydání Tokyo Mirage Sessions #FE Encore je na Switchi naplánováno na 17. ledna 2020. Níže se můžete v několika minutách seznámit s herním světem a s principy bitev.


Is It Wrong To Try To Pick Up Girls In A Dungeon? Infinite Combate

PQube hodlá na západě vydat hru Is It Wrong To Try To Pick Up Girls In A Dungeon? Infinite Combate. Za tímto opravdu dlouhým názvem se skrývá mix dungeon crawlingu s prvky RPG a vizuálním románem, inspirovaném novou sérií anime Is It Wrong To Try To Pick Up Girls In A Dungeon?, rozšířeného o nový obsah. Kromě rozsáhlého Příběhového režimu budou hráči moci otestovat své schopnosti v procedurálně generovaných Extra dungeonech a o dalších postavách se dozvědět něco víc během Date Events.

Is It Wrong To Try To Pick Up Girls In A Dungeon? Infinite Combate vyjde v příštím roce v Severní Americe a v Evropě fyzicky i digitálně na PlayStation 4 a na Switch a přes Steam na PC. Za vývojem tohoto RPG stojí vývojáři z Mages a vychází ze stejnojmenné manga a anime série. Poprvé byla tato hra vydána v Japonsku pro PlayStation 4, Switch, PS Vitu a pro PC prostřednictvím DMM Games 28. listopadu.

Příběh Is It Wrong To Try To Pick Up Girls In A Dungeon? Infinite Combate je zasazen do fantasy světa se bohové rozhodli omezit své božské síly a hledat vzrušení ve světě nižších bytostí. Aby mohli komunikovat s lidmi, založilo každé božstvo Familii, což jsou skupiny, k nimž se mohou připojit různí dobrodruzi a vydat se do nebezpečného labyrintu zvaného Dungeon.


Granblue Fantasy: Versus

Na konci dnešního přehledu se podíváme na pár gameplay ukázek z chystaných her. Tou první je Granblue Fantasy: Versus, kde nám Arc System Works prostřednictvím oficiálního Twitter hry ukázal hraní na stagei Fremel Island. Bitvy na Fremel Islandu začínou u jezera Zairic a v posledním kole se zem propadne a boj se přesune do podzemní továrny Kushathra Works.

Granblue Fantasy: Versus vyjde v Japonsku pro PlayStation 4 už 6. února 2020 a v prvním čtvrtletí roku 2020 v Severní Americe a v Evropě.

https://video.twimg.com/ext_tw_video/1202860239927664640/pu/vid/1280x720/pYFZixPOxyeaoUSs.mp4


Project Sakura Wars

Nakonec se rozloučíme první hodinu hraní finální verze Projectu Sakura Wars, která byla uveřejněna prostřednictvím nejnovějšího vysílání Famitsu Live.

Tato hra má být v Japonsku vydána pro PlayStation 4 již 12. prosince a na jaře roku 2020 v Severní Americe a v Evropě. Na gameplay záběry se můžete podívat na videu níže v čase od 12:56 do 1:09:47.

Zdroj: Atlus, Square Enix, Arc System Works, PQube, Atlus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama