První patch pro betu Battlefieldu 1
Battlefield 1 Novinka První patch pro betu Battlefieldu 1

První patch pro betu Battlefieldu 1

Michal Burian

Michal Burian

38

Zlepšuje rovnováhu jednotlivých prvků hry, odstraňuje časový limit a opravuje některé chyby.

Reklama

Před několika hodinami vyšla první aktualizace veřejné bety Battlefield 1 (naše dojmy), která byla minulý týden spuštěna. První update zlepšuje rovnováhu jednotlivých prvků hry a opravuje některé chyby. Důležitou změnou je vylepšení módů Conquest a Rush. Z obou byl odstraněn časový limit, u Conquestu to znamená, že od této chvíle vyhraje tým, který dosáhne skóre 300.

Krom toho se lidé z DICE snaží zlepšit infrastrukturu serverů, aby nedošlo k přetížení jako při nedávném DDoS útoku, kdy byly kvůli tomu servery nedostupné.

Veřejná beta Battlefieldu 1 poběží do 8. září ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Je dost možné, že EA nakonec test prodlouží, jako se to děje u jiných titulů. V testu se zapojíte do bojů na sluncem sežehnutém bojišti výhodně od El-Jifaru v Sinajské poušti. Vyzkoušíte si, jaké to je, hnát se přes písečné duny do útoku v sedle koně, bojovat v úzkých uličkách vesnice Bir el Mazar nebo se zapojit do stíhacích soubojů nad majestátními útesy. Když se začnou hroutit poslední naděje, dorazí na místo posily v podobě válečného obra – pouštním pískem se na bojiště přiřítí smrtící obrněný vlak

Plná verze vyjde 21. října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama