První placené DLC pro Scarlet Nexus na screenshotech
Scarlet Nexus Novinka První placené DLC pro Scarlet Nexus na screenshotech

První placené DLC pro Scarlet Nexus na screenshotech

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Přídavek Bond Enhancement Pack 1 rozšíří hru o další epizody.

Reklama

Scarlet Nexus velmi brzy rozšíří první placený doplněk v podobě DLC Bond Enhancement Pack 1. Na japonském oficiálním Twitter účtu hry se teď konečně objevily první podrobnosti a také screenshoty. Sice to není mnoho, ale první čtyři obrázky nám dávají aspoň nějakou nápovědu k některým z chystaných 10 nových epizod. Zároveň ale můžeme potvrdit, že epizody budou rovnoměrně rozděleny mezi Kasane Randall a Yuita Sumeragiho.

Každý screenshot ukazuje jednu novou "bond" epizodu z DLC Bond Enhancement Pack 1 pro Scarlet nexus. Na jednom obrázku je Kasane s Arashim Spring a Tsugumi Nazar. Další zase zobrazuje Yuita, Shiden Rittera a Luka Traverse. Na třetím obrázeku je Kasane se svou sestrou Naomi Randal a nakonec je tady Kasane s Yuitem a Nagim Karman.

Bandai Namco oznámilo tento doplněk již v září. Pokud si jej pořídíte, budete moci přátelství s ostatními spojenci posunout na úroveň EX. Chybět nebudou ani kostýmy Fairy Tale Attie pro vaše spojence. Podle jednoho ze starších tweetů Bandai Namco Europe ovedlo, se jedná o oblečení inspirované fantasy žánrem. Navrhl je mangaka a návrhář postav Yusuki Kozaki.

Scarlet Nexus je aktuálně k dispozici pro PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X a pro PC. DLC Scarlet Nexus Bond Enhancement Pack 1 vychází 17. listopadu a konzolové verze hry Scarlet Nexus si můžete koupit v obchodě Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama