První pohled na střílečku The Walking Dead
Platforma Novinka První pohled na střílečku The Walking Dead

První pohled na střílečku The Walking Dead

Michal Burian

Michal Burian

8
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Připravují ji tvůrci PayDay, půjde o kooperativní střílečku.

Reklama

Ticho ohledně připravované kooperativní střílečky s licencí The Walking Dead bylo konečně přerušeno. Dočkali jsme se prvního vývojářského deníčku, který nás bere za oponu vývoje. Zároveň ukazuje první záběry z enginu. Prohlédneme si budovu v Georgetownu, kde budeme relativně v bezpečí, zatímco venku nás čeká boj o život, po naší krvi budou toužit zombie. Zároveň tvůrci mluví o tom, jak využili komiksy a televizní postapokalyptický seriál Živý mrtvý.

The Walking Dead od studia Overkill je kooperativní first-person střílečka pro čtyři hráče. Důraz je kladen na přežívání, odhalování tajemství a boj proti krvelačným zombíkům. Těšit se můžete na návštěvu post-apokalyptického světa ze světa Živých mrtvých, konkrétně Washingtonu D.C. Vše bychom měli zažít na vlastní kůži už letos na podzim ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Společně s dalšími třemi hráči budete plnit různé mise a raidy, hledat zásoby a přežívat s cílem vylepšovat svůj základní tábor proti hrozbě nemrtvých i živých. Každá ze čtyř hratelných postav má své specifické schopnosti, dovednostní stromy, roli v týmu a příběhové pozadí. Všichni ale mají společný cíl v podobě týmové spolupráce a přežití.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama