Filmy/Seriály The Last of Us Novinka První teaser na seriálové The Last of Us

První teaser na seriálové The Last of Us

Ondřej Partl

Ondřej Partl

22

HBO nabízí první ždibec z očekávané adaptace.

Reklama

Během dnešního dne si na streamovací službě HBO Max odbyl svou premiéru první díl fantasy seriálu Rod draka (tedy prequel ke Hře o trůny), kdy my v redakci ho máme už za sebou a za nás můžeme říct, že start to je opravdu povedený.

Každopádně právě HBO si k této příležitosti připravilo novou ukázku, která lidem představuje, na co vše se v rámci této služby mohou těšit v následujících měsících. Dojde tak třeba na novou sérii seriálu Bílý lotos, pokračování povedené komiksovky Doom Patrol, třetí řadu fantasy Jeho temné esence, minisérii The White House Plumbers či další peripetie vynikajícího a cenami ověnčeného Barryho.

Nicméně na samotném konci (od času 1:40) číhalo poměrně příjemné překvapení, jelikož posledních 20 sekund bylo věnováno seriálové adaptaci The Last of Us, kterou tak vůbec poprvé můžeme vidět "v pohybu".

Jedná se ale vyloženě o ždibec, ve kterém vidíme Pedro Pascala (Joel), Bellu Ramsey (Ellie), Nico Parker (Sarah), Nicka Offermana (Billa) a chvilku také Clickera. Nicméně zle to nevypadá.

Premiéry se dočkáme v roce 2023.

Jak to na vás zatím působí?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama