Novinka První trailer na Assassin's Creed Mirage

První trailer na Assassin's Creed Mirage

Jan Urbančík

Jan Urbančík

24
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Dřívější úniky se potvrdily, podíváme se do Bagdádu.

Reklama

O nové hře ze série Assassin's Creed už se spekuluje poměrně dlouho, poslední týdny už jsme ale byli svědky také úniků, což donutilo Ubisoft titul předčasně oznámit. A na akci Ubisoft Forward jsme se dočkali prvního traileru i podrobností.

V podstatě všechny úniky se potvrdily, v Assassin's Creed Mirage se podíváme do Bagdádu 9. století, přičemž si zahrajeme za mladého Basima, který se objevil už ve Valhalle. Důležitou postavou bude také jeho mentorka Roshan, kterou dabuje známá herečka Shohreh Aghdashloo. Vývojáři slibují, stejně jako u předchozích dílů, že se setkáme i se skutečnými historickými postavami této doby.

Co se týče hratelnosti, ačkoli to Ubisoft nepotvrdil přímo, mělo by být Mirage návratem ke kořenům, což znamená kratší herní dobu a méně RPG prvků oproti posledním dílům.

Assassin's Creed Mirage vyjde v roce 2023 na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X|S. Hru už si můžete předobjednat na oficiálních stránkách. K dispozici je hned několik edic, včetně té sběratelské.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama