Novinka První video z novinky od vydavatelů Guild Wars představuje působivou podívanou

První video z novinky od vydavatelů Guild Wars představuje působivou podívanou

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Temná budoucnost z dílen NCSoft.

Reklama

NCSoft je korejským vydavatelem, který stojí v různých rolích za řadou úspěšných MMORPG mezi nimiž je možno nalézt třeba také výborné Guild Wars. Nyní by tato firmy ráda posunula MMO žánr zase o kus dál a tak přichází s ukázkou z hraní jejich nejnovějšího výtvoru Project LLL. Ten se zaměří na temnou budoucnost lidské rasy, kdy je náš druh nucen čelit různým zkouškám. Hráč se v tomto vesmíru stane jedním z mnoha vyvolených, kteří se mají možnost postavit různorodým monstrům a opět nastolit rovnováhu. Na svých toulkách opravdu rozsáhlým herním světem, budete muset čelit netvorům z nejhorších nočních můr, lidským protivníkům i mechanickým hrozbám.

V určitých momentech celek evokuje vzpomínky na sérii Metro, či The Division od Ubisoftu. Je však nutno říct, že působí opravdu ambiciózně, za což pravděpodobně může také fakt, že je obdobně jako většina novinek poháněn Unreal Enginem 5, který hrám svědčí. Novinka od vydavatele Guild Wars by měla dorazit až v průběhu roku 2024. Na jaké platformy Project LLL poputuje aktuálně není jisté. S vysokou pravděpodobností zřejmě vyjde na PC a části konzolí.

První video z novinky od vydavatelů Guild Wars představuje působivou podívanou
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama